logging-log4j-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bilguun Ariunbold <ariunboldbilig...@gmail.com>
Subject Zero conf is not showing logs even it's connected
Date Fri, 04 Mar 2016 19:13:39 GMT
Hi,



I’ve been trying to see logs using Chainsaw ZeroConf but it is not showing
me any logs even though it has “Connected” connection status.


My workspace:

Tomcat 8,

Log4j2.5

Chainsaw v2

I added javax.jmdns:jmdns as a dependency to the project


Here is my log4j.xml:

<?xml version=*"1.0"* encoding=*"UTF-8"*?>

<Configuration status=*"INFO"* advertiser=*"multicastdns"*>

       <Properties>

              <Property name=*"layout"*>%d | %-5p | [%t] | %c{2} | %M | %m%n

              </Property>

       </Properties>

       <Appenders>

              <Console name=*"Console"* target=*"SYSTEM_OUT"*>

                     <PatternLayout pattern=*"${layout}"* />

              </Console>

              <File name=*"Errors"* fileName=
*"${sys:user.home}/logs/webapp-errors.log"*

                     filePattern=
*"${sys:user.home}/logs/webapp-errors-%d{yyyy-MM-dd}-%i.log"*>

                     <Policies>

                           <TimeBasedTriggeringPolicy />

                           <SizeBasedTriggeringPolicy size=*"1 MB"* />

                     </Policies>

                     <DefaultRolloverStrategy max=*"10"* />

                     <JSONLayout>

                     </JSONLayout>

              </File>

              <RollingFile name=*"LogFile"* fileName=
*"${sys:user.home}/logs/webapp.log"*

                     filePattern=
*"${sys:user.home}/logs/webapp-%d{yyyy-MM-dd}-%i.log"*

                     bufferedIO=*"false"* advertiseURI=
*"file:///C://users/bilguuna/logs/webapp.log"*

                     advertise=*"true"*>

                     <PatternLayout pattern=*"${layout}"* />

                     <Policies>

                           <TimeBasedTriggeringPolicy />

                           <SizeBasedTriggeringPolicy size=*"1 MB"* />

                     </Policies>

                     <DefaultRolloverStrategy max=*"10"* />

              </RollingFile>

       </Appenders>

       <Loggers>

              <Root level=*"INFO"*>

                     <AppenderRef ref=*"Console"* level=*"WARN"* />

                     <AppenderRef ref=*"Errors"* level=*"WARN"* />

                     <AppenderRef ref=*"LogFile"* level=*"INFO"* />

              </Root>

       </Loggers>

</Configuration>


On the ZeroConf tab, I see 2 receivers which are configuration and LogFile
that both are connected. When I double click any of them, it just changes
Connection status but not showing any logs. What should I do?


Update: I realized that in zeroconf folder of the chainsaw-log tab, it said
Remote host [10.20.91.20] refused connection. Is that might be the reason?


Thank you

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message