lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven A Rowe" <sar...@syr.edu>
Subject (another) generate-maven-artifacts build failure
Date Tue, 15 Jan 2008 17:48:26 GMT
When I try to run "ant generate-maven-artifacts" on the trunk, I get the following build failure
- looks like building the path for the default deploy location doesn't work properly:

generate-maven-artifacts:
[artifact:install-provider] Installing provider: org.apache.maven.wagon:wagon-ssh:jar:1.0-beta-2:runtime
[artifact:deploy] Deploying to file://C:\svn\lucene\java\trunk\dist\maven
[artifact:deploy] Uploading: org/apache/lucene/lucene-parent/2.4-dev/lucene-parent-2.4-dev.pom
to file://C:\svn\lucene\java\trunk\dist\maven
[artifact:deploy] Uploaded 3K
[artifact:deploy] [INFO] Retrieving previous metadata from file://C:\svn\lucene\java\trunk\dist\maven
[artifact:deploy] An error has occurred while processing the Maven artifact tasks.
[artifact:deploy]  Diagnosis:
[artifact:deploy]
[artifact:deploy] Error deploying artifact 'org.apache.lucene:lucene-parent:pom': Error installing
artifact's metadata: Error installing metadata: Error updating group repository metadata
[artifact:deploy] C:\Documents and Settings\sarowe\.m2\repository\org\apache\lucene\lucene-parent\maven-metadata-file:\C:\svn\lucene\java\trunk\dist\maven.xml
(The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect)
[artifact:deploy]

BUILD FAILED
C:\svn\lucene\java\trunk\build.xml:439: The following error occurred while executing this
line:
C:\svn\lucene\java\trunk\common-build.xml:256: Error deploying artifact 'org.apache.lucene:lucene-parent:pom':
Error installing artifact's metadata: Error installing metadata: Error updating group repository
metadata

Does anyone know what's going on here?

I'm using Ant 1.7.0 and Sun JDK 1.4.2 on Windows XP SP2, from a DOS box (I also see the same
error when running from a Cygwin bash shell).

Thanks,
Steve
Mime
View raw message