lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven A Rowe" <sar...@syr.edu>
Subject RE: (another) generate-maven-artifacts build failure
Date Wed, 16 Jan 2008 04:38:17 GMT
Hi Michael,

On 01/15/2008 at 10:04 PM, Michael Busch wrote:
> which version of the maven-ant-tasks are you using?

2.0.8

Steve

> Steven A Rowe wrote:
> > When I try to run "ant generate-maven-artifacts" on the
> trunk, I get the following build failure - looks like
> building the path for the default deploy location doesn't
> work properly:
> > 
> > generate-maven-artifacts: [artifact:install-provider] Installing
> > provider: org.apache.maven.wagon:wagon-ssh:jar:1.0-beta-2:runtime
> > [artifact:deploy] Deploying to
> > file://C:\svn\lucene\java\trunk\dist\maven [artifact:deploy] Uploading:
> org/apache/lucene/lucene-parent/2.4-dev/lucene-parent-2.4-dev.
> pom to file://C:\svn\lucene\java\trunk\dist\maven
> > [artifact:deploy] Uploaded 3K [artifact:deploy] [INFO] Retrieving
> > previous metadata from file://C:\svn\lucene\java\trunk\dist\maven
> > [artifact:deploy] An error has occurred while processing the Maven
> > artifact tasks. [artifact:deploy]  Diagnosis: [artifact:deploy]
> > [artifact:deploy] Error deploying artifact
> 'org.apache.lucene:lucene-parent:pom': Error installing
> artifact's metadata: Error installing metadata: Error
> updating group repository metadata
> > [artifact:deploy] C:\Documents and
> Settings\sarowe\.m2\repository\org\apache\lucene\lucene-parent
> \maven-metadata-file:\C:\svn\lucene\java\trunk\dist\maven.xml (The
> filename, directory name, or volume label syntax is incorrect)
> > [artifact:deploy]
> > 
> > BUILD FAILED C:\svn\lucene\java\trunk\build.xml:439: The following
> > error occurred while executing this line:
> > C:\svn\lucene\java\trunk\common-build.xml:256: Error
> deploying artifact 'org.apache.lucene:lucene-parent:pom':
> Error installing artifact's metadata: Error installing
> metadata: Error updating group repository metadata
> > 
> > Does anyone know what's going on here?
> > 
> > I'm using Ant 1.7.0 and Sun JDK 1.4.2 on Windows XP SP2,
> from a DOS box (I also see the same error when running from a
> Cygwin bash shell).
Mime
View raw message