lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stefan Matheis (steffkes) (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (SOLR-5953) Analysis not correctly shown when using also HTMLStripCharFilterFactory
Date Thu, 03 Apr 2014 09:39:16 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/SOLR-5953?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Stefan Matheis (steffkes) resolved SOLR-5953.
---------------------------------------------

    Resolution: Duplicate
      Assignee: Stefan Matheis (steffkes)

This issue was already reported and got fixed within 4.7.1 which was released yesterday.

> Analysis not correctly shown when using also HTMLStripCharFilterFactory
> -----------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: SOLR-5953
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/SOLR-5953
>             Project: Solr
>          Issue Type: Bug
>          Components: web gui
>    Affects Versions: 4.7
>            Reporter: Zaccheo Bagnati
>            Assignee: Stefan Matheis (steffkes)
>            Priority: Minor
>
> When analyzing a field with only HTMLStripCharFilterFactory and StandardTokenizerFactory,
the analysis page doesn't show output for StandardTokenizerFactory even if json response seems
to be correct.
> To reproduce:
> This is the schema:
> <?xml version="1.0" ?>
> <schema name="${solr.core.name}" version="1.5">
>   <types>
>     <fieldType name="long" class="solr.TrieLongField" precisionStep="0" positionIncrementGap="0"/>
>     <fieldType name="testhtml" class="solr.TextField">
>       <analyzer>
>         <charFilter class="solr.HTMLStripCharFilterFactory"/>
>         <tokenizer class="solr.StandardTokenizerFactory"/>
>       </analyzer>
>     </fieldType>
>     <fieldType name="test" class="solr.TextField">
>       <analyzer>
>         <tokenizer class="solr.StandardTokenizerFactory"/>
>       </analyzer>
>     </fieldType>
>   </types>
>   <fields>   
>     <field name="_version_" type="long"     indexed="true"  stored="true"/>
>     <field name="id" type="long" indexed="true" stored="true" multiValued="false"
/>
>     <field name="test" type="test" indexed="true" stored="true" multiValued="false"
/>
>     <field name="testhtml" type="testhtml" indexed="true" stored="true" multiValued="false"
/>
>   </fields>
>   <!-- field to use to determine and enforce document uniqueness. -->
>   <uniqueKey>id</uniqueKey>
>   <!-- field for the QueryParser to use when an explicit fieldname is absent -->
>   <defaultSearchField>test</defaultSearchField>
> </schema>
> Go to analysis page, choose "testhtml" field and insert "a b" in Field Value (Index).
> The output shown for  HTMLSCF is correct ("a b"), but nothing is shown in the output
of ST.
> If you choose "test" field, with only ST, it works as expected.
> The json, inspected with firebug, seems correct, I think it is only a graphical issue.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org


Mime
View raw message