lucene-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steve Rowe (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (SOLR-11181) Deploying Maven artifacts (generate-maven-artifacts) pushes the same artifacts multiple times
Date Wed, 09 Aug 2017 19:31:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/SOLR-11181?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16120515#comment-16120515
] 

Steve Rowe commented on SOLR-11181:
-----------------------------------

[~lmonson], I ran the following with your patch applied to upload 8.0-SNAPSHOT artifacts to
the Apache Snapshot Repository.

{noformat}
ant -Dm2.repository.id=apache.snapshots.https -Dm2.repository.url=https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots
generate-maven-artifacts
{noformat}

You can see the result for {{lucene-core}} here (artifacts share the infix {{-8.0.0-20170809.185958-28.}}):
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/org/apache/lucene/lucene-core/8.0.0-SNAPSHOT/

Unlike all previous runs, neither {{-sources}} nor {{-javadoc}} artifacts were uploaded when
I used your patch.  This is not acceptable.  When you run with your patch, do these artifacts
get uploaded?

Next I'll try to reproduce the problem you're trying to solve with the unpatched build.


> Deploying Maven artifacts (generate-maven-artifacts) pushes the same artifacts multiple
times
> ---------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: SOLR-11181
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/SOLR-11181
>             Project: Solr
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: Public(Default Security Level. Issues are Public) 
>          Components: Build
>    Affects Versions: 6.6, master (8.0), 7.1
>            Reporter: Lynn Monson
>            Assignee: Steve Rowe
>            Priority: Minor
>         Attachments: SOLR-11181.patch
>
>
> When following the instructions in the README.maven file, and watching the wire traffic,
the build system issues HTTP PUT operations for the same artifacts multiple times.   For example,
issuing this command:
>       ant -Dm2.repository.id=my-repo-id \
>           -Dm2.repository.url=http://example.org/my/repo \
>           generate-maven-artifacts
> from the lucene/ directory will generate redundant puts.  For example:
> PUT /<path>/org/apache/lucene/lucene-core/<version>/lucene-core-4.10.4-fs.31-sources.jar

> PUT /<path>/org/apache/lucene/lucene-core/<version>/lucene-core-4.10.4-fs.31-sources.jar.sha1

> PUT /<path>/org/apache/lucene/lucene-core/<version>/lucene-core-4.10.4-fs.31-sources.jar.md5
> ...
> PUT /<path>/org/apache/lucene/lucene-core/<version>/lucene-core-4.10.4-fs.31-sources.jar

> ...
> The maven repo I am using does not allow the second PUT and, hence, the build fails.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@lucene.apache.org


Mime
View raw message