lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicola Buso <nb...@ebi.ac.uk>
Subject Re: queries with "&&" doesn't work but "AND" does
Date Thu, 10 Oct 2013 10:46:21 GMT
On Thu, 2013-10-10 at 16:02 +0530, Devi pulaparti wrote:
> toString output by queryparser.parse()  for query   TEST && USAGE  is "
> content:TEST content:\"amp amp\" content:USAGE "  .
> and for query  TEST AND USAGE is "+content:TEST +content:USAGE"
> any idea why is analyzer treating && as content?
seam something is encoding && before giving it to the parser.

Nicola.
> 
> 
> 
> 
> On Thu, Oct 10, 2013 at 2:50 PM, Alan Burlison <alan.burlison@gmail.com>wrote:
> 
> > On 10/10/2013 09:27, Devi pulaparti wrote:
> >
> >  In our search application, queries like  test && usage  do not return
> >> correct results but  test AND usage works fine.  So queries with "&&"
> >> doesn't work but "AND" does. We are using default queryparser with
> >> standard
> >> analyzer. Could some one please help me resolving this. please let me know
> >> if you need more details of implementation.
> >>
> >
> > Most likely cause is that the analyzer is discarding non-alphanumeric
> > tokens. Use toString on the query returned by queryparser.parse() to see
> > what's in there.
> >
> > --
> > Alan Burlison
> > --
> >



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org


Mime
View raw message