lucene-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Schuler <andrew.schu...@gmail.com>
Subject Re: Issue with numeric fields in 4.x
Date Wed, 23 Aug 2017 17:36:40 GMT
Okay, that makes sense.
Thanks!


On Tue, Aug 22, 2017 at 9:58 AM, Uwe Schindler <uwe@thetaphi.de> wrote:

> Hi,
>
> If you use NumericField you can only use NumericRangeQuery to search on
> them (also for single value query aka TermQuery). The same applies for
> Lucene 6s point fields. Most query parsers have no schema information, so
> they can only create Term* not Numeric* query types, unless you subclass
> them to have special handling for the fields without classical terms.
>
> Uwe
>
> Am 22. August 2017 18:39:40 MESZ schrieb Andrew Schuler <
> andrew.schuler@gmail.com>:
> >Hello,
> >
> >I'm new to this list and a Lucene n00b so I'm hoping you all can help
> >me.
> >I'm consuming an index that was built with version 4.7.2. The index has
> >numeric fields. When I try to search on those fields I get no result. I
> >opened the index up with Luke and it seems there is something weird
> >going
> >on with those field. I can see that there are values in the fields but
> >when
> >I try to access them it just show gibberish. Has anyone seen this
> >before
> >and can maybe point me in the right direction to troubleshooting this
> >further? I'm including a screenshot of Luke that demonstrated what I'm
> >talking about.
> >
> >[image: Inline image 1]
> >
> >Any help would be greatly appreciated as this has had me stuck for a
> >while!
>
> --
> Uwe Schindler
> Achterdiek 19, 28357 Bremen
> https://www.thetaphi.de

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message