lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jae Joo" <jae...@gmail.com>
Subject DataImport Hadnler - new bee question
Date Tue, 02 Dec 2008 18:57:02 GMT
Hey,

I am trying to connect the Oracle database and index the values into solr,
but I ma getting the
"Document [null] missing required field: id".

Here is the debug output.
<str name="Total Requests made to DataSource">1</str>
<str name="Total Rows Fetched">2</str>
<str name="Total Documents Skipped">0</str>
<str name="Full Dump Started">2008-12-02 13:49:35</str>
−
<str name="">
Indexing completed. Added/Updated: 0 documents. Deleted 0 documents.
</str>

schema.xml
<field name="id" type="string" indexed="true" stored="true" required="true"
/>
   <field name="subject" type="text" indexed="true" stored="true"
omitNorms="true"/>

 </fields>
 <uniqueKey>id</uniqueKey>


data-config.xml

<dataConfig>
<dataSource  driver="oracle.jdbc.driver.OracleDriver"
url="jdbc:oracle:thin:@x.x.x.x:yyyy" user="..."  password="..."/>
    <document name="companyQAIndex">
        <entity name="companyqa"  pk="id" query="select * from solr_test ">
            <field column="id" name="id" />
            <field column="text" name="subject" />

        </entity>
    </document>
</dataConfig>

Database Schema
id  is the pk.
There are only 2 rows in the table solr_test.

Will anyone help me what I am wrong?

Jae

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message