lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gateway0 <reiterwo...@yahoo.de>
Subject Re: Solr failing on "y" charakter in string?
Date Mon, 03 Aug 2009 13:28:10 GMT

Ok still not working with new field "text_two":
"<str name="q">text:"Har*" text_two:"Har*"</str>"
==> result 0

Schema Updates:
"
<fieldType name="text_two" class="solr.TextField"
positionIncrementGap="100">
      <analyzer type="index">
      	<tokenizer class="solr.LowerCaseTokenizerFactory"/>
        <filter class="solr.LowerCaseFilterFactory"/>
      </analyzer>
	  <analyzer type="query">
	  	<tokenizer class="solr.LowerCaseTokenizerFactory"/>
	  	<filter class="solr.LowerCaseFilterFactory"/>
	  </analyzer>	
    </fieldType>


<field name="text_two" type="text_two" indexed="true" stored="false"
multiValued="true"/>

<copyField source="text" dest="text_two"/>
"

This is what you suggested, right?

kind regards, S.



gateway0 wrote:
> 
> Hi,
> 
> I have the following setting:
> schema.xml:
> "<field name="kunde" type="text" indexed="true" stored="true" />"
> the "text" field-type was updated with the "preserveOriginal=1" option in
> the schema
> 
> I have the following string indexd in the field "kunde"
> "Harry Heim KG"
> 
> Now when I search for "kunde:harry*" it gives me an empty result.
> 
> When I search for "kunde:harry" I get the right result. Also "kunde:harr*"
> works just fine.
> 
> The strange thing is that with every other string (for example
> "kunde:heim*") I will get the right result. 
> 
> So why not on "harry*" with an "y*" at the end?
> 
> kind regards, S.
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Solr-failing-on-%22y%22-charakter-in-string--tp24783211p24790774.html
Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message