lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Otis Gospodnetic <otis_gospodne...@yahoo.com>
Subject Re: Wild card search does not return any result
Date Wed, 05 Aug 2009 01:25:33 GMT
Hi,

I doubt it's a bug.  It's probably working correctly based on the config, etc., I just don't
have enough details about the configuration, your request handler, query rewriting, the data
in your index, etc. to tell you what exactly is happening.

 Otis
--
Sematext is hiring -- http://sematext.com/about/jobs.html?mls
Lucene, Solr, Nutch, Katta, Hadoop, HBase, UIMA, NLP, NER, IR



----- Original Message ----
> From: Mohamed Parvez <parvez@gmail.com>
> To: solr-user@lucene.apache.org
> Sent: Tuesday, August 4, 2009 3:22:53 PM
> Subject: Re: Wild card search does not return any result
> 
> Thanks Otis, The thread suggests that this is bug
> 
> http://markmail.org/message/ts65a6jok3ii6nva#query:+page:1+mid:qinymqdn6mkocv4k
> 
> Both SSE and ICS are 3 letter word and both are not part of English
> language.
> SEE* works fine and ICS* does not work, this is sure a bug.
> 
> Any idea when will this bug be fixed or if there is any work around.
> 
> ----
> Thanks/Regards,
> Parvez
> GV : 786-693-2228
> 
> 
> On Tue, Aug 4, 2009 at 11:48 AM, Otis Gospodnetic <
> otis_gospodnetic@yahoo.com> wrote:
> 
> > Could it be the same reason as described here:
> >
> > http://markmail.org/message/ts65a6jok3ii6nva
> >
> > Otis
> > --
> > Sematext is hiring -- http://sematext.com/about/jobs.html?mls
> > Lucene, Solr, Nutch, Katta, Hadoop, HBase, UIMA, NLP, NER, IR
> >
> >
> >
> > ----- Original Message ----
> > > From: Mohamed Parvez 
> > > To: solr-user@lucene.apache.org
> > > Sent: Tuesday, August 4, 2009 11:26:45 AM
> > > Subject: Wild card search does not return any result
> > >
> > > Hello All,
> > >
> > >        I have two fields.
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > I have document(which has been indexed) that has a value of "ICS for BUS
> > > field" and "SSE for ROLE filed"
> > >
> > > When I search for q=BUS:ics i get the result, but if i search for
> > q=BUS:ics*
> > > i don't get any match (or result)
> > >
> > > when I search for q=ROLE:sse or q=ROLE:sse*, both the times I get the
> > > result.
> > >
> > > why BUS:ics* does not return any result ?
> > >
> > >
> > > I have the default configuration for text filed, see below.
> > >
> > >
> > > positionIncrementGap="100">
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >                 ignoreCase="true"
> > >                 words="stopwords.txt"
> > >                 enablePositionIncrements="true"
> > >                 />
> > >
> > > generateWordParts="1" generateNumberParts="1" catenateWords="1"
> > > catenateNumbers="1" catenateAll="0" splitOnCaseChange="1"/>
> > >
> > >
> > > protected="protwords.txt"/>
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > ignoreCase="true" expand="true"/>
> > >
> > > words="stopwords.txt"/>
> > >
> > > generateWordParts="1" generateNumberParts="1" catenateWords="0"
> > > catenateNumbers="0" catenateAll="0" splitOnCaseChange="1"/>
> > >
> > >
> > > protected="protwords.txt"/>
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > ----
> > > Thanks/Regards,
> > > Parvez
> > >
> > > Note : This is a re-post. looks like something went wrong the first time
> > > around.
> >
> >


Mime
View raw message