lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From krosan <kro...@gmail.com>
Subject Documents are indexed but not searchable
Date Mon, 21 Dec 2009 03:56:01 GMT

Hi,

I'm trying to test solr for a proof of concept project, but I'm having some
problems.

I indexed my document, but when I search for a word which is 100% certain in
the document, I don't get any hits.

These are my files:

First: my data-config.xml

<dataConfig>
  <dataSource type="JdbcDataSource"
              driver="com.mysql.jdbc.Driver"
              url="jdbc:mysql://host.com:3306/crossfire3"
              user="user"
              password="pass"
              batchSize="1"/>
  <document>
    <entity name="users"
            query="select username, password, email from users">
		<field column="username" name="username" />
		<field column="password" name="password" />
		<field column="email" name="email" />
    </entity>
  </document>
</dataConfig>

Now, I have used this in the debugger, and with commit on, and verbose on, I
get this reply:

http://pastebin.com/m7a460711

This clearly states that those 2 rows have been processed and are now in the
index.
However, when I try to do a search with the http parameters, I get this
response:

For the hyperlink
http://localhost:8080/solr/select?q=username:krosan&debugQuery=on
this is the response:
http://pastebin.com/m7bb1dcaa

I'm clueless on what the problem could be!

These are my two config files:

schema.xml: http://pastebin.com/m1fd1da58
solrconfig.xml: http://pastebin.com/m44b73d83
(look for "krosan" in the documents to see what I've added to the standard
docs)

Any help will be greatly appreciated!

Thanks in advance,

Andreas Evers
-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Documents-are-indexed-but-not-searchable-tp26868925p26868925.html
Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message