lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anderson vasconcelos <anderson.v...@gmail.com>
Subject Re: SolrUser - Reindex
Date Thu, 13 May 2010 21:23:25 GMT
I'm using the textgen fieldtype on my field as follow:
<fieldType name="textgen" class="solr.TextField" positionIncrementGap="100">
      <analyzer type="index">
        <tokenizer class="solr.WhitespaceTokenizerFactory"/>
        <filter class="solr.StopFilterFactory" ignoreCase="true"
words="stopwords.txt" enablePositionIncrements="true" />
        <filter class="solr.WordDelimiterFilterFactory"
generateWordParts="1" generateNumberParts="1" catenateWords="1"
catenateNumbers="1" catenateAll="0" splitOnCaseChange="0"/>
        <filter class="solr.LowerCaseFilterFactory"/>
      </analyzer>
      <analyzer type="query">
        <tokenizer class="solr.WhitespaceTokenizerFactory"/>
        <filter class="solr.SynonymFilterFactory" synonyms="synonyms.txt"
ignoreCase="true" expand="true"/>
        <filter class="solr.StopFilterFactory"
                ignoreCase="true"
                words="stopwords.txt"
                enablePositionIncrements="true"
                />
        <filter class="solr.WordDelimiterFilterFactory"
generateWordParts="1" generateNumberParts="1" catenateWords="0"
catenateNumbers="0" catenateAll="0" splitOnCaseChange="0"/>
        <filter class="solr.LowerCaseFilterFactory"/>
      </analyzer>
    </fieldType>

.....
 <dynamicField name="field_value_*"  type="textgen"    indexed="true"
stored="true"/>

.....

They no remove the @ symbol. To configure to index the @ symbol i must use
HTMLStripStandardTokenizerFactory ?

Thanks

2010/5/13 Erick Erickson <erickerickson@gmail.com>

> Probably your analyzer is removing the @ symbol, it's hard to say if you
> don't include the relevant parts of your schema.
>
> This page might help:
> http://wiki.apache.org/solr/AnalyzersTokenizersTokenFilters
>
> <http://wiki.apache.org/solr/AnalyzersTokenizersTokenFilters>Best
> Erick
>
> On Thu, May 13, 2010 at 3:59 PM, Anderson vasconcelos <
> anderson.vass@gmail.com> wrote:
>
> > Why solr/lucene no index the Character '@' ?
> >
> > I send to index email fields xxx@gmail.com ...and after try do search
> > to_email:*@*, and not found.
> >
> > I need to do some configuration?
> >
> > Thanks
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message