lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lance Hill" <la...@baldhead.com>
Subject RE: Indexing a database
Date Tue, 29 Jun 2010 16:38:10 GMT
Yes, it is registered exactly as you indicated in solrconfig and when the
application starts up, I can see a message indicating the data-config is
loaded successfully. So although the data config is loaded successfully, I
cannot seem to access the dataimport handler.

Regards,

L. Hill

-----Original Message-----
From: Ahmet Arslan [mailto:iorixxx@yahoo.com] 
Sent: Tuesday, June 29, 2010 12:12 PM
To: solr-user@lucene.apache.org
Subject: Re: Indexing a database

> How do I know if solr is actually
> loading my database driver properly? I
> added the mysql connector to the solr/lib directory, I
> added <lib
> dir="./lib" /> to the solrconfig.xml just to be sure it
> would find the
> connector. When I start the application, I see it loaded my
> dataImporter
> data config, but when I try to access the url for
> dataimport I see "unknown
> handler". I tried changing the name of the driver specified
> in the
> data-config.xml to a bogus class name, but I did not see
> any error messages
> when starting the application.

Did you register it in solrconfig.xml?

<requestHandler name="/dataimport"
class="org.apache.solr.handler.dataimport.DataImportHandler">
<lst name="defaults">
<str name="config">data-config.xml</str>
</lst>
</requestHandler>


      


Mime
View raw message