lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From cyang2010 <ysxsu...@hotmail.com>
Subject Re: How to debug if termsComponent is used
Date Tue, 03 May 2011 20:31:13 GMT
Sorry i didn't mean to give random reply.  It is just today my solr
configuration/schema is different now and can't get the error message.

Anyway, i rerun the test.

Basically by specifying such searchcomponent and requesthandler, you won't
get any error.

When you query this it is fine without any debug message (of course, since
no debug parameter is defined in query).

http://localhost:8080/solr/titles/terms?terms=true&terms.fl=autosuggest&terms.prefix=andy&terms.mincount=1&

As soon as i specify the only debug parameter i know, "debugQuery" the solr
server give this error:
http://localhost:8080/solr/titles/terms?terms=true&terms.fl=autosuggest&terms.prefix=andy&terms.mincount=1&debugQuery=true


May 3, 2011 1:27:37 PM org.apache.solr.core.SolrCore execute
INFO: [titles] webapp=/solr path=/terms
params={debugQuery=true&terms.mincount=1
&terms.fl=autosuggest&terms=true&terms.prefix=andy} status=500 QTime=641
May 3, 2011 1:27:37 PM org.apache.solr.common.SolrException log
SEVERE: java.lang.NullPointerException
        at
org.apache.solr.handler.component.DebugComponent.process(DebugCompone
nt.java:54)
        at
org.apache.solr.handler.component.SearchHandler.handleRequestBody(Sea
rchHandler.java:203)
        at
org.apache.solr.handler.RequestHandlerBase.handleRequest(RequestHandl
erBase.java:131)
        at org.apache.solr.core.SolrCore.execute(SolrCore.java:1316)
        at
org.apache.solr.servlet.SolrDispatchFilter.execute(SolrDispatchFilter
.java:338)
        at
org.apache.solr.servlet.SolrDispatchFilter.doFilter(SolrDispatchFilte
r.java:241)
        at
org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(Appl
icationFilterChain.java:235)
        at
org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationF
ilterChain.java:206)
        at
org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperV
alve.java:233)
        at
org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextV
alve.java:191)
        at
org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.j
ava:128)
        at
org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.j
ava:102)
        at
org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(AccessLogValve.java:
568)
        at
org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineVal
ve.java:109)
        at
org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.jav
a:286)
        at
org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java
:845)
        at
org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11ConnectionHandler.proce
ss(Http11Protocol.java:583)
        at
org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:44
7)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)



That is all i get.  Let me know if i use the wrong parameter or what.

Thanks.


cy

--
View this message in context: http://lucene.472066.n3.nabble.com/How-to-debug-if-termsComponent-is-used-tp2891735p2895897.html
Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message