lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alexandre Rafalovitch <arafa...@gmail.com>
Subject Re: Do I need solr.xml?
Date Wed, 24 Jul 2013 19:18:18 GMT
On Wed, Jul 24, 2013 at 3:00 PM, Brian Robinson
<brian@socialsurgemedia.com>wrote:

> I get what looks like the admin page, but it says that there are solr core
> initialization failures, and the links on the page just bring me back to
> the same page.
>

I'd say you can work on this step and not bother with next steps until you
get this one going. The main question would be where did your apache+solr
setup came from? Was it working with earlier versions of Solr and you
upgraded? Was it some automatic install? Something else.

I can think of three issues:
1) Your core/collection name is not 'collection1'. Before Solr 4.4 that
required solr.xml. With Solr 4.4 it does not if you have a property file,
but I am not sure of exact syntax.
2) Your Tomcat is pointing at completely wrong directory. What does admin
page says about your solr.solr.home path? That should be the directory
above your collection directory and where previously solr.xml lived
3) You are upgrading your setup and missed the note about log libraries
changes: https://wiki.apache.org/solr/SolrLogging

Regards,
   Alex.

Personal website: http://www.outerthoughts.com/
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/alexandrerafalovitch
- Time is the quality of nature that keeps events from happening all at
once. Lately, it doesn't seem to be working.  (Anonymous  - via GTD book)

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message