lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alexandre Rafalovitch <arafa...@gmail.com>
Subject Re: Solr 4.10.2 "Found core" but I get "No cores available" in dashboard page
Date Sat, 13 Dec 2014 00:08:04 GMT
Sounds like a bug report. Can you be very specific on what the broken
definition looked like. To replicate.

Regards,
    Alex
On 12/12/2014 6:54 pm, "solr-user" <solr-user@hotmail.com> wrote:

> I did find out the cause of my problems.  Turns out the problem wasn't due
> to
> the solrconfig.xml file; it was in the schema.xml file
>
> I spent a fair bit of time making my solrconfig closer to the default
> solrconfig.xml in the solr download; when that didnt get rid of the error I
> went back to the only other file we had that was different
>
> Turns out the line that was causing the problem was the middle line in this
> location_rpt fieldtype definition:
>
>     <fieldType name="location_rpt"
> class="solr.SpatialRecursivePrefixTreeFieldType"
>
>
> spatialContextFactory="com.spatial4j.core.context.jts.JtsSpatialContextFactory"
>       geo="true" distErrPct="0.025" maxDistErr="0.000009" units="degrees"
> />
>
> The spatialContextFactory line caused the core to not load even tho no
> error/warning messages were shown.
>
> I missed that extra line somehow; mea culpa.
>
> Anyhow, I really appreciate the responses/help I got on this issue.  many
> thanks
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://lucene.472066.n3.nabble.com/Solr-4-10-2-Found-core-but-I-get-No-cores-available-in-dashboard-page-tp4173602p4174118.html
> Sent from the Solr - User mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message