lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jaikit Savla <jaikit.sa...@yahoo.com.INVALID>
Subject Re: Solr numFound > 0 but doc list empty in Solr Cloud setup
Date Fri, 16 Jan 2015 20:20:15 GMT
One more point: 
In cloud mode: If I submit a request with fl=id, it returns doc list. But when I add any other
field, I get an empty doc list. 

http://localhost:9999/solr/select?q=domain:ebay&wt=json&shards=http://localhost:9999/solr/&fl=id&rows=1

{
responseHeader: {
status: 0,
QTime: 7,
params: {
fl: "id",
shards: "http://localhost:9999/solr/",
q: "domain:ebay",
wt: "json",
rows: "1"
}
},
response: {
numFound: 17,
start: 0,
maxScore: 3.8559604,
docs: [
{
id: "d8406557-6cd8-46d9-9a5e-29844387afc4"
}
]
}
}


Note: all of above works in single core mode.



On Friday, January 16, 2015 12:13 PM, Jaikit Savla <jaikit.savla@yahoo.com.INVALID>
wrote:
As I said earlier - single core set up works fine with same solrconfig.xml and schema.xml

cd example
java -Djetty.port=9999 -Dsolr.data.dir=/index/path -jar start.jar 

I am running Solr-4.10. Do I need to change any other configuration for running in solr cloud
mode ?




On Friday, January 16, 2015 11:56 AM, Jaikit Savla <jaikit.savla@yahoo.com.INVALID>
wrote:
Verified that all my fields are stored and marked as indexed.
<field name="body"    type="string" indexed="true"  stored="true" multiValued="true" />



--> 
http://localhost:9999/solr/collection1/query?q=body%3A%22from%22&wt=json&indent=true&shards=http://localhost:9999/solr/collection1&start=1&rows=10&shards.info=true

{
responseHeader: {
status: 0,
QTime: 19,
params: {
shards: "http://localhost:9999/solr/collection1",
indent: "true",
start: "1",
q: "body:"from"",
shards.info: "true",
wt: "json",
rows: "10"
}
},
shards.info: {
http://localhost:9999/solr/collection1: {
numFound: 1717,
maxScore: 0.5327856,
shardAddress: "http://localhost:9999/solr/collection1",
time: 12
}
},
response: {
numFound: 1707,
start: 1,
maxScore: 0.5327856,
docs: [ ]
}
}




On Friday, January 16, 2015 9:56 AM, Erick Erickson <erickerickson@gmail.com> wrote:
Any chance that you've defined &rows=0 in your handler? Or is it possible
that you have not set stored="true" for any of your fields?

Best,
Erick


On Fri, Jan 16, 2015 at 9:46 AM, Jaikit Savla
<jaikit.savla@yahoo.com.invalid> wrote:
> I am using below tutorial for Solr Cloud setup with 2 shards
> http://wiki.apache.org/solr/SolrCloud#Example_A:_Simple_two_shard_cluster
>
>
> I am able to get the default set up working. However, I have a requirement where my index
is not in default location (data/index) and hence when I start jvm for each shard I run with
-Dsolr.data.dir=<custom index path> . Now when I query I get results with numFound >
0 but doc list is always empty.
>
> I verified that my index does have fields stored and indexed. Anyone else faced similar
issue or have an idea on what I am missing ? Verified that by loading single core.
>
> Appreciate any help.
>
> request:
>
> http://localhost:9999/solr/collection1/select?q=body%3A%22to%22&wt=json&indent=true&shards=http://localhost:9999/solr/collection1
>
>
> response:
> { "responseHeader": { "status": 0, "QTime": 18, "params": { "shards": "http://localhost:9999/solr/collection1",
"indent": "true", "q": "body:\"to\"", "_": "1421390858638", "wt": "json" } }, "response":
{ "numFound": 2564, "start": 0, "maxScore": 0.4523638, "docs": [] } }

Mime
View raw message