lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "omkar.prabhu@gmail.com" <omkar.pra...@gmail.com>
Subject Child=true does not work for data import handler
Date Fri, 03 Aug 2018 20:13:17 GMT
I am using similar db-data config as below for indexing this parent-child
data. solr version 6.6.2

SELECT   id as emp_id,   name FROM emp;
+--------+--------+
| emp_id | name   |
+--------+--------+
|      1 | omkar  |
|      2 | ashwin |
+--------+--------+
2 rows in set (0.00 sec)

select  * from emp_details ;
+------+--------+-------+
| id   | emp_id | dept  |
+------+--------+-------+
|    1 |      1 | IT    |
|    2 |      1 | Data  |
|    3 |      2 | ITI   |
|    4 |      2 | Entry |
+------+--------+-------+
4 rows in set (0.00 sec)

<dataConfig>
  <dataSource type="JdbcDataSource" name="ds-1"
              driver="com.mysql.jdbc.Driver"
              url="jdbc:mysql://localhost:3306/test" 
              user="root" 
              password=""
			  session.group_concat_max_len = '70000'
			  />
			 
   <document>
   
    <entity name="parent" datasource="ds-1" pk="id"
transformer="RegexTransformer"
             query=" SELECT   id, name FROM  emp">

				<field column="id" name="id" />
				<field column="name" name="name" />
				
				 <entity  name='child' query="select id,dept from emp_details where
emp_id = '${parent.id}'">
						<field column="dept" name="dept" />
				 </entity>
		 
	</entity>

		  </document>
		  
	</dataConfig>



{
  "responseHeader":{
    "status":0,
    "QTime":0,
    "params":{
      "q":"*:*",
      "indent":"on",
      "wt":"json",
      "_":"1533325469162"}},
  "response":{"numFound":2,"start":0,"docs":[
      {
        "name":"omkar",
        "id":"1",
        "dept":"IT",
        "_version_":1607809693975052288},
      {
        "name":"ashwin",
        "id":"2",
        "dept":"ITI",
        "_version_":1607809693978198016}]
  }}


I am expecting multi child documents. so i added child=true

 <entity  name='child' child='true' query="select id,dept from emp_details
where emp_id = '${parent.id}'">

but output of indexing is as below and it does not process any doucment

Indexing completed. Added/Updated: 0 documents. Deleted 0 documents.
Requests: 3 , Fetched: 6 , Skipped: 0 , Processed: 0 
Started: less than a minute ago

can you helping me if there is any issue with db or solr config 




--
Sent from: http://lucene.472066.n3.nabble.com/Solr-User-f472068.html

Mime
View raw message