lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ganesh Sethuraman <ganeshmail...@gmail.com>
Subject Re: RESTORE does not create replica as defined
Date Thu, 07 Feb 2019 12:45:23 GMT
Any help on this is much appreciated.

On Wed, Feb 6, 2019 at 11:10 AM Ganesh Sethuraman <ganeshmailbox@gmail.com>
wrote:

> Hi
>
> We are using Solr Cloud 7.2.1. We are using the backup and restore
> features, and we finding that the restore is not working as expected. The
> restore is successful, but does not create the desired replica even though "
> replicationFactor" is set to 2, during restore.
>
> 1. Create a "test" collection with 8 shards and 2 replica and add some
> data.
> 2. Create a backup for the collection with the following command:
>
>
> http://localhost:6010/solr/admin/collections?action=BACKUP&name=test_bkup&collection=test&location=/share/solrbackup/data/&async=1234
>
> 3. Then backed up collection is restored with replication factor 2:
> time curl '
> http://localhost:6010/solr/admin/collections?action=RESTORE&name=test_bkup&location=/share/solrbackup/data/&collection=test_restored&replicationFactor=2
> '
>
> Restore completes successfully. We see that replication factor updated
> correction in the collection view, but in the Admin UI cloud view we see
> only one replica is created.
>
> 4. Try restart of Solr, still the same issue, the collection is restored
> but replica is not automatically created.
>
> Is this a known issue in Solr Restore?
>
> Regards,
> Ganesh
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message