manifoldcf-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <karl.wri...@nokia.com>
Subject RE: 302 when trying to connect to Sharepoint
Date Tue, 11 May 2010 14:45:42 GMT
It might.  Then again, it might not.  Normally, accessing SharePoint via web services does
not cause any redirections to occur.  But it's possible your SharePoint instance is configured
differently.

So I suggest that you try it, and if it works for you, then great.  It has been committed
now.

Karl

________________________________________
From: simon.habtemikael@gmail.com [simon.habtemikael@gmail.com] On Behalf Of ext Simon Habtemikael
[simonha@kth.se]
Sent: Tuesday, May 11, 2010 10:40 AM
To: connectors-user@incubator.apache.org
Subject: Re: 302 when trying to connect to Sharepoint

Oh! Will that fix my problem?

-Simon

On Tue, May 11, 2010 at 4:33 PM, <karl.wright@nokia.com<mailto:karl.wright@nokia.com>>
wrote:
I have noticed that redirections don't appear to be enabled in CommonsHttpSender, which is
unintentional and is a bit of a surprise.  I'll be updating the code accordingly.

Karl

________________________________________
From: Wright Karl (Nokia-S/Cambridge)
Sent: Tuesday, May 11, 2010 10:21 AM
To: connectors-user@incubator.apache.org<mailto:connectors-user@incubator.apache.org>
Subject: RE: 302 when trying to connect to Sharepoint

Hi Simon,

I guess there are two ways to pursue this.  First is to figure out why you are getting a redirection
in the first place.  Second would be to figure out why you aren't seeing proper redirection
handling from httpclient.

First, I'd ask you to verify that you have set up the appropriate wsdd reference in the LCF
properties.ini file.  Without that reference being correct, axis uses its own transport, not
httpclient, and I don't know what exactly it does with redirections.

The second thing I'd ask you to do is to log into your root SharePoint site with your browser
first, and look at the url after you log in.  Are the URL components the same as what you
entered for the SharePoint connection?  They should be.

Karl

________________________________________
From: ext Simon Habtemikael [simon.habtemikael@gmail.com<mailto:simon.habtemikael@gmail.com>]
Sent: Tuesday, May 11, 2010 10:11 AM
To: connectors-user@incubator.apache.org<mailto:connectors-user@incubator.apache.org>
Subject: Fwd: 302 when trying to connect to Sharepoint

Hi!

I set up LCF and created a Authority Connection (AD) and a Repository Connection (Sharepoint)
however when I enter all the necessary information, i get the following Connection Status:Unexpected
http error code 302 accessing SharePoint at http://win2k8sharepoin/Docs: (302)Found

I don't really understand why I keep getting a redirect ?
Any idea on how to fix this?

Thanks!

Best regards,
Simon



Mime
View raw message