manifoldcf-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Fatih Samet Çetin <fatihsa...@gmail.com>
Subject Re: Sharepoint 2010
Date Thu, 17 May 2012 06:01:54 GMT
Hi Karl,

I can get all the services from _vti_bin and i have deployed MCPermissions
service. I defined the sharepoint variables on ManifoldCF UI and i got
"Connection Working" message everytime.

I have downloaded all wsdls from my sharepoint site and then run the "ant
build" command



On Wed, May 16, 2012 at 9:48 AM, Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:

> Hi Fatih,
>
> I have not committed any changes yet, but nevertheless you should be
> able to get a "Connection working" message out of a SharePoint
> connection even now, without complaints of missing services.  If you
> are getting missing services messages in the log then your
> configuration information may be incorrect.
>
> The way to check this is to use the SharePoint UI to go to the top
> level of the site you want to crawl.  Make a note of the URL that is
> displayed in the browser.  Take off the last part of the path (e.g.
> index.html) and replace it with _vti_bin/Lists.asmx.  If you fetch
> that new URL in your browser you should get a nice description of a
> web service.
>
> If you DO get that description, then your server name and path should
> come from that URL, minus the _vti_bin part.  If you do not see the
> description, then check with your SharePoint admin to be sure that the
> services were actually deployed.
>
> Thanks,
> Karl
>
> On Wed, May 16, 2012 at 2:14 AM, Fatih Samet Çetin <fatihsamet@gmail.com>
> wrote:
> > Hi Karl,
> >
> > I checked out that branch and build it. Test it but i couldn't see
> anything
> > new for now.  If you want to analyze i can send you my logs.
> > By the way i want to ask you about some exception logs:
> >  org.apache.axis.ConfigurationException: No service named
> > http://schemas.microsoft.com/sharepoint/soap/GetListCollection is
> available
> >  org.apache.axis.ConfigurationException: No service named ListsSoap is
> > available and so much services (like WebsSoap) name got involved in logs.
> > Why do i get that logs.
> >
> >
> > Thank you.
> >
> >
> > On Tue, May 15, 2012 at 12:56 PM, Karl Wright <daddywri@gmail.com>
> wrote:
> >>
> >> That's great news!
> >>
> >> I will hopefully be starting to commit changes related to SharePoint
> >> 2010 work in the branch
> >> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/lcf/branches/CONNECTORS-470.
> >>  If you are willing to check out this branch with svn and build it,
> >> you'll be in a good position to try my fixes out when they are ready
> >> and see if they work on your setup.  You can get set up right now, in
> >> fact:
> >>
> >> svn co
> >> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/lcf/branches/CONNECTORS-470
> >> cd CONNECTORS-470
> >> ant make-core-deps
> >> ant make-deps
> >> ant build
> >>
> >> Once this initial build completes, you can periodically pick up new
> >> commits like this:
> >>
> >> svn update
> >> ant clean build
> >>
> >> I'll let you know when code is committed by attaching a comment to the
> >> ticket CONNECTORS-470.  You can subsequently attach any response to
> >> the same ticket.  If you don't have a JIRA account, anyone can
> >> register for one at https://issues.apache.org/jira.
> >>
> >> Thanks again!
> >> Karl
> >>
> >>
> >> On Tue, May 15, 2012 at 2:31 AM, Fatih Samet Çetin <
> fatihsamet@gmail.com>
> >> wrote:
> >> > Hi Karl,
> >> >
> >> > I have been following your Sharepoint 2010 issue for a while. I've
> just
> >> > subscribed the mailing list so i can not reply your message on group
> >> > mails.
> >> > I am facing same issue on SP 2010. I have test environments. I would
> be
> >> > glad
> >> > to help you to develop SP connector. This case is important for us.
> >> > Because
> >> > we have so much SP 2010 portals, will be indexed.
> >> >
> >> > Thank you.
> >> >
> >> > --
> >> >   Fatih Samet ÇETİN
> >
> >
> >
> >
> > --
> >   Fatih Samet ÇETİN
>



-- 
  Fatih Samet ÇETİN

Mime
View raw message