manifoldcf-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Karl Wright <daddy...@gmail.com>
Subject Re: Sharepoint 2010
Date Wed, 16 May 2012 06:48:32 GMT
Hi Fatih,

I have not committed any changes yet, but nevertheless you should be
able to get a "Connection working" message out of a SharePoint
connection even now, without complaints of missing services.  If you
are getting missing services messages in the log then your
configuration information may be incorrect.

The way to check this is to use the SharePoint UI to go to the top
level of the site you want to crawl.  Make a note of the URL that is
displayed in the browser.  Take off the last part of the path (e.g.
index.html) and replace it with _vti_bin/Lists.asmx.  If you fetch
that new URL in your browser you should get a nice description of a
web service.

If you DO get that description, then your server name and path should
come from that URL, minus the _vti_bin part.  If you do not see the
description, then check with your SharePoint admin to be sure that the
services were actually deployed.

Thanks,
Karl

On Wed, May 16, 2012 at 2:14 AM, Fatih Samet Çetin <fatihsamet@gmail.com> wrote:
> Hi Karl,
>
> I checked out that branch and build it. Test it but i couldn't see anything
> new for now.  If you want to analyze i can send you my logs.
> By the way i want to ask you about some exception logs:
>  org.apache.axis.ConfigurationException: No service named
> http://schemas.microsoft.com/sharepoint/soap/GetListCollection is available
>  org.apache.axis.ConfigurationException: No service named ListsSoap is
> available and so much services (like WebsSoap) name got involved in logs.
> Why do i get that logs.
>
>
> Thank you.
>
>
> On Tue, May 15, 2012 at 12:56 PM, Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:
>>
>> That's great news!
>>
>> I will hopefully be starting to commit changes related to SharePoint
>> 2010 work in the branch
>> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/lcf/branches/CONNECTORS-470.
>>  If you are willing to check out this branch with svn and build it,
>> you'll be in a good position to try my fixes out when they are ready
>> and see if they work on your setup.  You can get set up right now, in
>> fact:
>>
>> svn co
>> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/lcf/branches/CONNECTORS-470
>> cd CONNECTORS-470
>> ant make-core-deps
>> ant make-deps
>> ant build
>>
>> Once this initial build completes, you can periodically pick up new
>> commits like this:
>>
>> svn update
>> ant clean build
>>
>> I'll let you know when code is committed by attaching a comment to the
>> ticket CONNECTORS-470.  You can subsequently attach any response to
>> the same ticket.  If you don't have a JIRA account, anyone can
>> register for one at https://issues.apache.org/jira.
>>
>> Thanks again!
>> Karl
>>
>>
>> On Tue, May 15, 2012 at 2:31 AM, Fatih Samet Çetin <fatihsamet@gmail.com>
>> wrote:
>> > Hi Karl,
>> >
>> > I have been following your Sharepoint 2010 issue for a while. I've just
>> > subscribed the mailing list so i can not reply your message on group
>> > mails.
>> > I am facing same issue on SP 2010. I have test environments. I would be
>> > glad
>> > to help you to develop SP connector. This case is important for us.
>> > Because
>> > we have so much SP 2010 portals, will be indexed.
>> >
>> > Thank you.
>> >
>> > --
>> >   Fatih Samet ÇETİN
>
>
>
>
> --
>   Fatih Samet ÇETİN

Mime
View raw message