manifoldcf-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Babita Bansal <babita.ban...@gmail.com>
Subject Re: Manifoldcf sharepoint connecyor
Date Tue, 20 May 2014 09:52:45 GMT
Hi Karl

I have downloaded source code zip
apache-manifoldcf-1.5.1-src.zip<http://archive.apache.org/dist/manifoldcf/apache-manifoldcf-1.5.1-src.zip>
 from
http://manifoldcf.apache.org/en_US/download.html#Apache+ManifoldCF+1.5.1%2C+2014+Feb+20
and built using ant build.

What i mean here if i start manifold using start.jar, i could see the
latest UI and share point connector is also working, will share you the
screen shot. Can you point me the exact source code which needs to be use.

Thanks
Babita Bansal



thanks
Babita Banal



On Tue, May 20, 2014 at 10:17 AM, Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:

> Also, your screen shot cannot be from mcf 1.5.1.  The style sheet is
> completely different now.  What version of mcf are you really using?
>
> Karl
>
> Sent from my Windows Phone
> ------------------------------
> From: Karl Wright
> Sent: 5/20/2014 5:13 AM
> To: Babita Bansal; user@manifoldcf.apache.org
> Subject: RE: Manifoldcf sharepoint connecyor
>
> Hi Babita,
>
> Lets take one step at a time.
>
> If single process example works, then try modifying single process
> properties.xml to point to your postgres database.  The
> how-to-build-and-deploy page describes the parameters you need to do that.
>
> Initialize.bat is not needed for single process, so just try this one
> change and tell me how it goes.
>
> Thanks,
> Karl
>
> Sent from my Windows Phone
> ------------------------------
> From: Babita Bansal
> Sent: 5/20/2014 4:23 AM
> To: user@manifoldcf.apache.org
> Subject: Re: Manifoldcf sharepoint connecyor
>
> Hi
>
> I have tried with default database and application, it working fine there.
> I need to use postgres DB. What i did, downloaded the source and built
> using ant. And in properties.xml file provided the postgres db settings,
> and run the command initialize.bat to create the postgres db. I can connect
> to windows share and alfresco easily. But when i tried to configure share
> point it just blank page no error on log file. Could you please let me know
> how to set debugging, as i don't see anything in log file. Attached screen
> shot for configuration :
>
>
> Any ref guide or configuration details really appreciated. Just to inform
> you guys i have not done any configuration on share point side for share
> point connector.
>
>
> If possible i can have screen share session with you.
>
> Thanks
> Babita Bansal
>
>
>
>
>
>
> On Tue, May 20, 2014 at 12:33 AM, Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:
>
>> Hi Babita,
>>
>> To rule out any database or app server misconfiguration, can you try
>> running the single-process example, and setting up your SharePoint
>> connection there?
>>
>> cd example
>> <java> -jar start.jar
>>
>> <set up your connection in the UI>
>>
>> Thanks!
>> Karl
>>
>>
>>
>> On Mon, May 19, 2014 at 6:58 PM, Babita Bansal <babita.bansal@gmail.com>wrote:
>>
>>> Hi
>>>
>>> I am trying to connect sharepoint 2010 with manifoldcf
>>> . but after clicking on save i just get blank page . when i refresh page
>>> o get illegal parameter value. I am using postgres db with tomcat 7.
>>> Version of manifold is 1.5.1 . alfresco n windows share connectors are
>>> workimg fine
>>>
>>> Pls help to resolve any issue.
>>>
>>> Thanks
>>>
>>
>>
>

Mime
View raw message