maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mang Lau (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (CONTINUUM-621) Company logo does not appear
Date Wed, 08 Mar 2006 19:31:23 GMT
    [ http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-621?page=comments#action_60498 ] 

Mang Lau commented on CONTINUUM-621:
------------------------------------

Upon further testing, it works when I do a "View Source", copy the entire contents and paste
it in another html file.  When I open up this other file, the logo shows up.  I don't know
why it doesn't show up otherwise.

> Company logo does not appear
> ----------------------------
>
>          Key: CONTINUUM-621
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/CONTINUUM-621
>      Project: Continuum
>         Type: Bug

>   Components: Web interface, Core system
>     Versions: 1.0.3, 1.0.2
>  Environment: Mozilla Firefox 1.5.0.1
> Windows XP SP2
>     Reporter: Mang Lau
>     Priority: Minor
>      Fix For: 1.0.3

>
>
> The company logo does not appear on the Continuum web interface.  The logo shows in IE
but in Firefox, nothing shows up.  It works if you use http protocol but doesn't work with
the file protocol.  I've tried with and without specifying the file protocol.
> Snippet of page source here:
> {code:html}
> <a href="http://www.otpp.com/">
> <img src="file://C:\logo.jpg"  alt="Ontario Teachers' Pension Plan" title="Ontario
Teachers' Pension Plan"  border="0">
> </a>
> {code}

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message