maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Abhijit Diwan (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (MCHANGELOG-43) Changelog not getting created properly.
Date Wed, 16 Aug 2006 04:06:50 GMT
    [ http://jira.codehaus.org/browse/MCHANGELOG-43?page=comments#action_72439 ] 
            
Abhijit Diwan commented on MCHANGELOG-43:
-----------------------------------------

No actually I had problem where the configuration is not able to log to perforce. If you define
$P4PORT then you do not need to give the user id and server name in the scm url. Also please
not that the problem for me is with following change log plug-in

<groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
<artifactId>changelog-maven-plugin</artifactId>

where as Jimisola is referring to 

<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-changelog-plugin</artifactId>
<version>2.0-SNAPSHOT</version><!-- @TODO: use stable version -->

I have wroking pom which creates change log properly with following configuration 

            <plugin>
                <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
                <artifactId>maven-changelog-plugin</artifactId>
                <version>2.0-SNAPSHOT</version>
                <reportSets>
                    <reportSet>
                        <id>Perofrce report</id>
                        <configuration>
                            <type>range</type>
                            <range>10</range>
                            <repositoryConnection>
                                scm:perforce://EJB/ejb-dev/MavenCodeline/</repositoryConnection>
                            <properties>
                                <maven.changelog.factory>
                                    org.apache.maven.perforcelib.PerforceChangeLogFactory</maven.changelog.factory>
                            </properties>
                            <dateFormat>yyyy/MM/dd HH:mm:ss</dateFormat>
                        </configuration>
                        <reports>
                            <report>changelog</report>
                            <report>file-activity</report>
                            <report>dev-activity</report>
                        </reports>
                    </reportSet>
                </reportSets>
            </plugin>

As I suggested problem is with plugin

<groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
<artifactId>changelog-maven-plugin</artifactId>

where I feel according to perforce documentation should use "..." at the end of command to
recurse all the subdirectories.

> Changelog not getting created properly.
> ---------------------------------------
>
>                 Key: MCHANGELOG-43
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MCHANGELOG-43
>             Project: Maven 2.x Changelog Plugin
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.0-beta-1
>         Environment: Windows xp SP2 / maven 2.0.4
>            Reporter: Abhijit Diwan
>
> I am trying to generate change log for my maven project. 
> I have following scm section under my pom.xml
>     <scm>
>         <connection>scm:perforce://EJB/ejb-dev/MavenCodeline/</connection>
>     </scm>
> and following plugin decalration under <reporting> section
>             <plugin>
>                 <groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
>                 <artifactId>changelog-maven-plugin</artifactId>
>                 <reportSets>
>                     <reportSet>
>                         <id>Perofrce report</id>
>                         <configuration>
>                             <type>range</type>
>                             <range>10</range>
>                             <repositoryConnection>
>                                 scm:perforce://EJB/ejb-dev/MavenCodeline/</repositoryConnection>
>                             <properties>
>                                 <maven.changelog.factory>
>                                     org.apache.maven.perforcelib.PerforceChangeLogFactory</maven.changelog.factory>
>                             </properties>
>                         </configuration>
>                         <reports>
>                             <report>changelog</report>
>                             <report>file-activity</report>
>                             <report>dev-activity</report>
>                         </reports>
>                     </reportSet>
>                 </reportSets>
>             </plugin>
> I have already defined P4PORT variable on my machine.
> When I ran mvn site command from module directory AeConnector I get following error.
> [INFO] Generating changed sets xml to: E:\views\EJB\ejb-dev\MavenCodeline\AeConn
> ector\target\changelog.xml
> [INFO] SCM Working Directory: E:\views\EJB\ejb-dev\MavenCodeline\AeConnector\src
> \main\java
> [INFO] SCM Command Line[0]: p4
> [INFO] SCM Command Line[1]: filelog
> [INFO] SCM Command Line[2]: -tl
> [INFO] SCM Command Line[3]: //EJB/ejb-dev/MavenCodeline/AeConnector
> [ERROR] //EJB/ejb-dev/MavenCodeline/AeConnector - no such file(s).
> All my java code is under that directory but the plugin is not able to recurse all the
subdirectories under that directory. I looked at perforce doc and ran command "p4 filelog
//EJB/ejb-dev/MavenCodeline/AeConnector/..." and it worked so I think with plugin those last
3 dots which makes p4 recurse is not there. The documentation for p4 command you can find
from following url - (http://www.perforce.com/perforce/doc.051/manuals/cmdref/filelog.html)
> Please please help.
> thanks a lot
> abhijit

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message