maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Arnaud Heritier (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Updated: (MECLIPSE-132) "Class not found" when run/debug JUnit tests
Date Fri, 07 Dec 2007 06:39:58 GMT

     [ http://jira.codehaus.org/browse/MECLIPSE-132?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Arnaud Heritier updated MECLIPSE-132:
-------------------------------------

    Component/s: M2Eclipse support

> "Class not found" when run/debug JUnit tests
> --------------------------------------------
>
>                 Key: MECLIPSE-132
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MECLIPSE-132
>             Project: Maven 2.x Eclipse Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: Dependencies resolution and build path, M2Eclipse support
>         Environment: gentoo linux 2006, kernel 2.6, sun-jdk-1.5.0.06, maven 2.0.4, eclipse
sdk 3.2, myeclipse 5 m2
>            Reporter: Diego Ballve
>         Attachments: maven-sample.zip
>
>
> This is for the behavior described in
> http://www.nabble.com/Keep-getting-%22Class-not-found%22-when-running-debugging-JUnit-tests-tf1851758.html#a5442440
> You get "Class not found" when running/debuging JUnit tests.
> For me it happened when I was importing another project and its dependencies (both m2
projects).
> Clean compile works fine, problem is with run.
> The workaround to get it working is:
> In the project containing your tests, edit Java Build Path | Order and Export: Make sure
M2 Dependencies appears BEFORE JRE System Library. 
> Thanks,
> Diego

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message