maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antony Stubbs (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (MSITE-350) site:deploy not verbose enough, not, _at all_ with -X
Date Thu, 14 Aug 2008 04:57:26 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/MSITE-350?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=144999#action_144999
] 

Antony Stubbs commented on MSITE-350:
-------------------------------------

Ah i see, there seem to be issues with spaces in the target names...

This is the relavent part of the parent pom, and this doesn't work, I don't know where it's
going, and maven outputs that it's deploying simply to "TaskRunner/runner - Session: Opened
", as seen above:
{code}
			<id>tomcat</id>
			<name>Local Tomcat Workspace</name>
			<url>${tomcatWorkspace}</url>
		</site>
	</distributionManagement>
	<properties>
		<tomcatWorkspace>file://c/s/s</tomcatWorkspace>
{code}

This however, outputs to c:\s but not c:\s\s notably (a trailing slash does not fix this)...

{code}
			<id>tomcat</id>
			<name>Local Tomcat Workspace</name>
			<url>file://c/s/s</url>
		</site>
	</distributionManagement>
	<properties>
		<tomcatWorkspace></tomcatWorkspace>
{code}
resulting in:
{code}
[INFO]    task-segment: [site:deploy]
[INFO] -------------------------------------------------------
[INFO] [site:deploy]
file://c/s/TaskRunner/runner - Session: Opened
file://c/s/TaskRunner/runner - Session: Disconnecting
file://c/s/TaskRunner/runner - Session: Disconnected
[INFO] -------------------------------------------------------
[INFO] BUILD SUCCESSFUL
{code}

> site:deploy not verbose enough, not, _at all_ with -X
> -----------------------------------------------------
>
>                 Key: MSITE-350
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MSITE-350
>             Project: Maven 2.x Site Plugin
>          Issue Type: Improvement
>          Components: site:deploy
>    Affects Versions: 2.0-beta-6
>         Environment: windows
>            Reporter: Antony Stubbs
>            Priority: Minor
>
> Am having problems with site deployment but no errors are output and using -X doesn't
change site:deploy's output.
> I would at least expect the location it's deploying to be output even without -X
> {code}
> [DEBUG] Configuring mojo 'org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin:2.0-beta-6:deploy'
-->
> [DEBUG]   (f) inputDirectory = c:\dev\TaskRunner\runner\target\site
> [DEBUG]   (f) project = MavenProject: com.......:runner:1.1-SNAPSHOT @ c:\dev\TaskRunner\runner\pom.xml
> [DEBUG]   (f) settings = org.apache.maven.settings.Settings@6210fb
> [DEBUG] -- end configuration --
> [INFO] [site:deploy]
> TaskRunner/runner - Session: Opened
> TaskRunner/runner - Session: Disconnecting
> TaskRunner/runner - Session: Disconnected
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD SUCCESSFUL
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 3 seconds
> [INFO] Finished at: Thu Aug 14 16:40:17 NZST 2008
> {code}

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message