maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ari Meyer (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (MECLIPSE-485) wtpdefaultserver output as "null"
Date Thu, 04 Sep 2008 07:09:49 GMT
wtpdefaultserver output as "null"
---------------------------------

                 Key: MECLIPSE-485
                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MECLIPSE-485
             Project: Maven 2.x Eclipse Plugin
          Issue Type: Bug
          Components: WTP support
    Affects Versions: 2.5.1
         Environment: Windows XP SP3, JDK 1.6, Eclipse 3.4, WTP 3.0
            Reporter: Ari Meyer
            Priority: Minor
         Attachments: pom.xml, pom.xml, pom.xml

Hi,

I always see the "wtpdefaultserver" output as "null" on the command line:

[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building core project classes (JPA project)
[INFO]    task-segment: [eclipse:eclipse, install]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Preparing eclipse:eclipse
[INFO] No goals needed for project - skipping
[INFO] [eclipse:eclipse]
[INFO] Adding support for WTP version 2.0.
Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/com/microsoft/sqljdbc/1.1/sqljdbc-1.1.pom
Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/com/oracle/ojdbc14/10.2.0.1.0/ojdbc14-10.2.0.1.0.pom
Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/com/imanage/k3/5.0/k3-5.0.pom
[INFO] no exact wtp server match.
[INFO] Using as WTP server : null

...

[INFO] Building war assembly
[INFO]    task-segment: [eclipse:eclipse, install]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Preparing eclipse:eclipse
[INFO] No goals needed for project - skipping
[INFO] [eclipse:eclipse]
[INFO] Adding support for WTP version 2.0.
[INFO] no exact wtp server match.
[INFO] Using as WTP server : null

...

[INFO] Building ear assembly
[INFO]    task-segment: [eclipse:eclipse, install]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Preparing eclipse:eclipse
[INFO] [ear:generate-application-xml]
[INFO] Generating application.xml
[INFO] [eclipse:eclipse]
[INFO] Adding support for WTP version 2.0.
[INFO] no exact wtp server match.
[INFO] Using as WTP server : null

It doesn't seem to cause any complications, and everything runs fine (which is all I really
care about ;-), but I don't know if I'm doing something wrong.  In my parent POM I'm setting
it as:

<wtpdefaultserver>Oracle WebLogic Server v10.3 at localhost</wtpdefaultserver>
(the server name as displayed in Eclipse)

I tried also with "Oracle WebLogic Server v10.3" (the server type), but that didn't work either.
 It's unclear what I'm exactly supposed to put as the value, as the docs only show:

wtpdefaultserver  What WTP defined server to use for deployment informations.

    * Type: java.lang.String
    * Required: No
    * Expression: ${eclipse.wtpdefaultserver}

I'm guessing, though, that it should be the server name as displayed in Eclipse, correct?

Thanks for the good work!
Ari
BTW: I was only able to attach 3 of the 4 POMs I use, but in any case, I only define it in
the parent POM.


-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message