maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Trott (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (MSITE-306) [ERROR] ResourceManager : unable to find resource 'VM_global_library.vm' in any resource loader.
Date Tue, 16 Sep 2008 21:32:48 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/MSITE-306?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=148115#action_148115
] 

David Trott commented on MSITE-306:
-----------------------------------

You can suppress the warning by mandating version 1.1.3 of the plexus-velocity jar.

Note you will also need the exclusions section.

<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-checkstyle-plugin</artifactId>
<version>2.2</version>
<dependencies>
<dependency>
<groupId>org.codehaus.plexus</groupId>
<artifactId>plexus-velocity</artifactId>
<version>1.1.3</version>
<exclusions>
<exclusion>
<!--
 Use the version specified by checkstyle:checkstyle instead 
-->
<artifactId>commons-collections</artifactId>
<groupId>commons-collections</groupId>
</exclusion>
<exclusion>
<artifactId>plexus-utils</artifactId>
<groupId>plexus</groupId>
</exclusion>
</exclusions>
</dependency>
</dependencies>

> [ERROR] ResourceManager : unable to find resource 'VM_global_library.vm' in any resource
loader.
> ------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MSITE-306
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MSITE-306
>             Project: Maven 2.x Site Plugin
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.0-beta-6
>            Reporter: Alexandre Navarro
>            Priority: Minor
>
> I always get the error below:
> [INFO] Velocimacro : initialization starting.
> [INFO] Velocimacro : adding VMs from VM library template : VM_global_library.vm
> [ERROR] ResourceManager : unable to find resource 'VM_global_library.vm' in any resource
loader.
> [INFO] Velocimacro : error using VM library template VM_global_library.vm : org.apache.velocity.exception.ResourceNotFoundException:
Unable to find resource 'VM_global_library.vm'
> [INFO] Velocimacro : VM library template macro registration complete.
> this does not seem to affect my site generation.
> I get rid of this because my build server (Luntbuild/Quickbuild) thinks there is an error.
> thanks,
> Alexandre
> PS : The same bug was reported  before http://jira.codehaus.org/browse/MSITE-286
> normally it mght be fixed in 2.0-beta-6 but it not true (not for me).

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message