maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "pkernevez (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (MCOMPILER-90) Classifier doesn't load the good jar when use with reactor
Date Mon, 05 Jan 2009 16:08:19 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/MCOMPILER-90?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=159958#action_159958
] 

pkernevez commented on MCOMPILER-90:
------------------------------------

I can't correct my issue.
You should understand at the end of my issue: 


But when I run it in the reactor with the common project I have 2 times the same jar
{code}
[DEBUG] Output directory: C:\dev\JMonitoring\framework\tests\target\classes
[DEBUG] Classpath:
[DEBUG]  C:\dev\JMonitoring\framework\tests\target\classes
[DEBUG]  C:\local-repo\junit\junit\4.4\junit-4.4.jar
[DEBUG]  C:\dev\JMonitoring\framework\common\target\classes
[DEBUG]  C:\dev\JMonitoring\framework\common\target\classes
{code}
And my build fail during the compilation.

> Classifier doesn't load the good jar when use with reactor
> ----------------------------------------------------------
>
>                 Key: MCOMPILER-90
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MCOMPILER-90
>             Project: Maven 2.x Compiler Plugin
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.0.2
>            Reporter: pkernevez
>
> I have a project named _common_ that is build with the goal   _test-jar_ for making a
jar with the test classe.
> It produce :
> * one jar with only the _main_ classes (common-2.0.jar)
> * one jat with only the tests classes (common-2.0-tests.jar)
> I have another project (named _tests_ that need the _test_ for building its main classes.
> So I had this dependencies to its pom as I need both _main_ and _test_ classes: 
> {code}
>         <dependency>
>             <groupId>com.octo.opensource.jmonitoring</groupId>
>             <artifactId>common</artifactId>
>             <version>2.0-SNAPSHOT</version>
>             <classifier>tests</classifier>
>         </dependency>
>         <dependency>
>             <groupId>com.octo.opensource.jmonitoring</groupId>
>             <artifactId>common</artifactId>
>             <version>2.0-SNAPSHOT</version>
>         </dependency>
> {code}
> When I run only my _tests_ project, there is no problem, according to that the plugin
use this classe path:
> {code}
> [DEBUG] Output directory: C:\dev\JMonitoring\framework\tests\target\test-classes
> [DEBUG] Classpath:
> [DEBUG]  C:\dev\JMonitoring\framework\tests\target\test-classes
> [DEBUG]  C:\dev\JMonitoring\framework\tests\target\classes
> [DEBUG]  C:\local-repo\junit\junit\4.4\junit-4.4.jar
> [DEBUG]  C:\local-repo\com\octo\opensource\jmonitoring\common\2.0-SNAPSHOT\common-2.0-SNAPSHOT-tests.jar
> [DEBUG]  C:\local-repo\com\octo\opensource\jmonitoring\common\2.0-SNAPSHOT\common-2.0-SNAPSHOT.jar
> {code}
> But when I run it in the reactor with the _common_ project I have 2 times the same jar
> {code}
> [DEBUG] Output directory: C:\dev\JMonitoring\framework\tests\target\classes
> [DEBUG] Classpath:
> [DEBUG]  C:\dev\JMonitoring\framework\tests\target\classes
> [DEBUG]  C:\local-repo\junit\junit\4.4\junit-4.4.jar
> [DEBUG]  C:\local-repo\com\octo\opensource\jmonitoring\common\2.0-SNAPSHOT\common-2.0-SNAPSHOT-tests.jar
> [DEBUG]  C:\local-repo\com\octo\opensource\jmonitoring\common\2.0-SNAPSHOT\common-2.0-SNAPSHOT.jar
> {code}
> And my build fail during the compilation.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message