maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Benjamin Bentmann (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (MSHADE-68) Artifact filter misbehaves when plugin run on Windows
Date Tue, 29 Dec 2009 20:39:56 GMT
Artifact filter misbehaves when plugin run on Windows
-----------------------------------------------------

                 Key: MSHADE-68
                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MSHADE-68
             Project: Maven 2.x Shade Plugin
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 1.2.2
         Environment: Windows
            Reporter: Benjamin Bentmann


Consider a configuration like
{code:xml}
<configuration>
  <filters>
    <filter>
      <artifact>foo:bar</artifact>
      <includes>
        <include>**/a.properties</include>
      </includes>
      <excludes>
        <exclude>org/apache/*</exclude>
      </excludes>
    </filter>
  </filters>
</configuration>
{code}

When the plugin gets executed on Windows, this will erroneously exclude the path "a.properties"
(though included by "\*\*/a.properties") and "org/apache/maven/a.properties" (though not excluded
by "org/apache/\*").

This is due to misuse of util methods that expect the platform-specific file separator to
be used for the paths but the plugin uses the unaltered strings from its configuration. This
discrepancy prevents proper directory splitting, leading to the described mismatches.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message