maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Hughes (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (MSITE-477) <menu ref="modules"/> href's drop the leading character in the href
Date Mon, 03 May 2010 04:10:12 GMT
<menu ref="modules"/> href's drop the leading character in the href
-------------------------------------------------------------------

                 Key: MSITE-477
                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MSITE-477
             Project: Maven 2.x Site Plugin
          Issue Type: Bug
          Components: multi module
    Affects Versions: 2.1, 2.0.1
            Reporter: Andrew Hughes


parent pom.xml:
{noformat}
<module>module-a</modules>
{noformat}
parent site.xml:
{noformat}
<menu ref="modules"/>
{noformat}
The generated html links to "module-a" look like this....
{noformat}
<a href="odule-a/index.html" title="module-a">module-a</a>
{noformat}
Note, the href is missing the leading character "m", it should be..
{noformat}
<a href="module-a/index.html" title="module-a">module-a</a>
{noformat}

I tried to run this wil 2.0.1 and 2.1 - but got the same result with both. Hopfully this is
a mis-configuration on my part, but if it is then perhaps it can be tested by the plugin and
can fail the build.

Thanks for reading :)

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message