maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andres Gomez Casanova (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (MSITE-589) Invalid image assignation in html
Date Mon, 27 Jun 2011 05:23:42 GMT
Invalid image assignation in html
---------------------------------

                 Key: MSITE-589
                 URL: https://jira.codehaus.org/browse/MSITE-589
             Project: Maven 2.x and 3.x Site Plugin
          Issue Type: Bug
          Components: doxia integration
    Affects Versions: 3.0-beta-3, 3.0-beta-2, 3.0-beta-1, 2.3, 2.2, 2.1.1, 2.1
         Environment: Windows 7
Maven 3
Java 6
            Reporter: Andres Gomez Casanova
            Priority: Critical
         Attachments: NewVersion2.png, NewVersion.png, OldVersion.png

I have a personal website created from Maven. I have two images in the upper part as banners,
one photo and one logo. Also, I have a small logo in the navigation section.
Before, it worked perfectly, but since I updated everything to the latest version there are
problems with the images and now I could see that the logos are not well placed.
The source code of my website is here:
http://zemucan.svn.sourceforge.net/viewvc/zemucan/branches/angoca/

I tested with different versions, and the bug appears since version 2.1. With version 2.0.1
and 2.0 works perfectly.
I attached two images, the oldVersion shows how it is supposed to be. The newVersion shows
the bug, the plugin takes the second logo (rightbanner) and put it as a poweredBy. If I delete
the right banner (just the left banner and the poweredBy) then it takes the left banner image
and put as powered By.
As you can see, this is not a configuration problem because it used to work before. I just
change the new maven-site-plugin version and then it fails.

--
This message is automatically generated by JIRA.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message