maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dennis Lundberg (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] (MSITE-629) Adding additional wagon provider as dependency does not work
Date Wed, 01 Feb 2012 20:46:03 GMT

    [ https://jira.codehaus.org/browse/MSITE-629?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=290524#comment-290524
] 

Dennis Lundberg commented on MSITE-629:
---------------------------------------

I've tried this locally and was able to get past your error message, but ended up with another
error due to the fact that I don't have a local Nexus installation. Can you try it and see
if it works for you?

Add the following as an extra dependency to maven-site-plugin:
{code}
            <dependency>
              <groupId>org.slf4j</groupId>
              <artifactId>slf4j-nop</artifactId>
              <version>1.5.3</version>
              <scope>runtime</scope>
            </dependency>
{code}

                
> Adding additional wagon provider as dependency does not work
> ------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MSITE-629
>                 URL: https://jira.codehaus.org/browse/MSITE-629
>             Project: Maven 2.x and 3.x Site Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: site:deploy
>    Affects Versions: 3.0
>         Environment: Mac OS 10.7.2, Apple Java 1.6.0_29, Maven 3.0.3/3.0.4
> Windows XP, SUN Java 1.6.0_24, Maven 3.0.4
>            Reporter: Anders Hammar
>         Attachments: console.txt, mvnsite-dav-dep-bug.zip
>
>
> According to http://maven.apache.org/plugins/maven-site-plugin/examples/adding-deploy-protocol.html
is should be possible to add additional wagon provider as a dependency to the site plugin.
For a project deploying via dav, doing so using the wagon-webdav-jackrabbit makes Maven through
a NoClassDefFoundError. Of adding the wagon as a global extension it works.
> Not sure if this is a maven-site-plugin issue though, or possible something in the specific
wagon.
> I'm attaching a test project as well as the console output showing the error.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://jira.codehaus.org/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message