maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robert Scholte (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] (MNG-4158) <repositories> didn't work as expected
Date Sun, 02 Jun 2013 13:31:03 GMT

     [ https://jira.codehaus.org/browse/MNG-4158?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Robert Scholte updated MNG-4158:
--------------------------------

    Description: 
I've created virtual repository in pom.xml something like this:

{code:xml}
        <repositories>
                <repository>
                        <id>central</id>
                        <name>marl-dev-vm-weos-1-releases</name>
                        <url>http://marl-dev-vm-weos-1:8080/artifactory/repo</url>
                </repository>
        </repositories>
{code}
When I do {{mvn clean install}}, it still goes to remote repository to bring the pom file.
Pl. look at the console message. Any pointers in this regard appreciated.

{noformat}
[INFO] Scanning for projects...
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building my-app
[INFO]    task-segment: [clean, install]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.pom
998b downloaded
[INFO] [clean:clean]
[INFO] Deleting directory C:\DELETE~1\mvn\my-app\target
[INFO] [resources:resources]
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
[INFO] [compiler:compile]
[INFO] Compiling 1 source file to C:\DELETE~1\mvn\my-app\target\classes
[INFO] [resources:testResources]
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
Downloading: http://marl-dev-vm-weos-1:8080/artifactory/repo/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.jar
118K downloaded
{noformat}

Here is the forum posting on this: http://www.nabble.com/Virtual-Repo-didn%27t-work-as-expected-td23484901.html

  was:
I've created virtual repository in pom.xml something like this:

        <repositories>
                <repository>
                        <id>central</id>
                        <name>marl-dev-vm-weos-1-releases</name>
                        <url>http://marl-dev-vm-weos-1:8080/artifactory/repo</url>
                </repository>
        </repositories>
 
When I do mvn clean install, it still goes to remote repository to bring the pom file. Pl.
look at the console message. Any pointers in this regard appreciated.


[INFO] Scanning for projects...
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building my-app
[INFO]    task-segment: [clean, install]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.pom
998b downloaded
[INFO] [clean:clean]
[INFO] Deleting directory C:\DELETE~1\mvn\my-app\target
[INFO] [resources:resources]
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
[INFO] [compiler:compile]
[INFO] Compiling 1 source file to C:\DELETE~1\mvn\my-app\target\classes
[INFO] [resources:testResources]
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
Downloading: http://marl-dev-vm-weos-1:8080/artifactory/repo/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.jar
118K downloaded


Here is the forum posting on this: http://www.nabble.com/Virtual-Repo-didn%27t-work-as-expected-td23484901.html

    
> <repositories> didn't work as expected
> --------------------------------------
>
>                 Key: MNG-4158
>                 URL: https://jira.codehaus.org/browse/MNG-4158
>             Project: Maven 2 & 3
>          Issue Type: Bug
>          Components: Artifacts and Repositories
>    Affects Versions: 2.0.9
>            Reporter: Raghunathan Semburakkiannan
>             Fix For: Issues to be reviewed for 3.x
>
>
> I've created virtual repository in pom.xml something like this:
> {code:xml}
>         <repositories>
>                 <repository>
>                         <id>central</id>
>                         <name>marl-dev-vm-weos-1-releases</name>
>                         <url>http://marl-dev-vm-weos-1:8080/artifactory/repo</url>
>                 </repository>
>         </repositories>
> {code}
> When I do {{mvn clean install}}, it still goes to remote repository to bring the pom
file. Pl. look at the console message. Any pointers in this regard appreciated.
> {noformat}
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building my-app
> [INFO]    task-segment: [clean, install]
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.pom
> 998b downloaded
> [INFO] [clean:clean]
> [INFO] Deleting directory C:\DELETE~1\mvn\my-app\target
> [INFO] [resources:resources]
> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
> [INFO] [compiler:compile]
> [INFO] Compiling 1 source file to C:\DELETE~1\mvn\my-app\target\classes
> [INFO] [resources:testResources]
> [INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
> Downloading: http://marl-dev-vm-weos-1:8080/artifactory/repo/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.jar
> 118K downloaded
> {noformat}
> Here is the forum posting on this: http://www.nabble.com/Virtual-Repo-didn%27t-work-as-expected-td23484901.html

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message