maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robert Scholte (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] (MNG-5541) Artifact are not getting downloaded from repository
Date Mon, 02 Dec 2013 18:16:45 GMT

    [ https://jira.codehaus.org/browse/MNG-5541?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=336619#comment-336619
] 

Robert Scholte commented on MNG-5541:
-------------------------------------

{quote}I contacted with bamboo and nexus both and they debug and found issue with maven{quote}

Did they gave any more details or just "it is not a problem of our product"?
Also add the output of {{mvn --version}}
                
> Artifact are not getting downloaded from repository
> ---------------------------------------------------
>
>                 Key: MNG-5541
>                 URL: https://jira.codehaus.org/browse/MNG-5541
>             Project: Maven 2 & 3
>          Issue Type: Bug
>          Components: Artifacts and Repositories
>            Reporter: pankaj gupta
>            Priority: Critical
>         Attachments: allStaging-build.xml, pom.xml, REL35-LIB80-JOB1-145.log
>
>
> I was using bamboo server and nexus on single server and it was working fine. Recently
we shifted our bamboo server and nexus server to new machine. Now both reside on different
machine. So I changed my pom.xml to put nexus server path and tried to run build.xml but everytime
I am getting same error. I contacted with bamboo and nexus both and they debug and found issue
with maven. 
> I am attaching all files here for reference. This is a very urgent issue from past 12
days and it is holding our migration. Please look into this asap. 

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message