maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "bob (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (MDEPLOY-193) deployAtEnd does not deploy artifacts for multi-module project with build extensions
Date Fri, 02 Oct 2015 09:32:28 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/MDEPLOY-193?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

bob updated MDEPLOY-193:
------------------------
    Attachment: deployAtEndFailure.zip

Attached a project, which generate the issue,
run mvn deploy -Pjar,war,osgi

The build is SUCCESSFULL but nothing has been deployed (the worst case).


> deployAtEnd does not deploy artifacts for multi-module project with build extensions
> ------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MDEPLOY-193
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MDEPLOY-193
>             Project: Maven Deploy Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: deploy:deploy
>    Affects Versions: 2.8.2
>         Environment: windows 7 / sles 11
> maven 3.0.5
> java 7u45
>            Reporter: Jörg Sesterhenn
>         Attachments: deployAtEndFailure.zip
>
>
> The deploy plugin shows the same behaviour as described in MINSTALL-102. 
> We noticed that multimodule projects do not deploy any artifacts if there are modules
with packagings that add build extensions (e.g. atlassian-plugin, aar = axis archives).
> This issue is here for better visibility as discussed in MINSTALL-102. 
> Please find attached testcase there.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message