maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rubén Suárez Alvarez (JIRA) <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (WAGON-454) Settings.xml server configuration not inyected to wagon extension
Date Tue, 03 May 2016 10:50:12 GMT
Rubén Suárez Alvarez created WAGON-454:
------------------------------------------

             Summary: Settings.xml server configuration not inyected to wagon extension
                 Key: WAGON-454
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/WAGON-454
             Project: Maven Wagon
          Issue Type: Bug
          Components: wagon-ssh, wagon-ssh-external
    Affects Versions: 2.10, 2.9, 2.8
            Reporter: Rubén Suárez Alvarez


I'm trying to pass configuration settings from _settings.xml_ to wagon extensions for _wagon-maven-plugin_.

_Configuration_ properties from _server_ tag seems not to be passed anymore (I think those
where passed on maven 2.x).

I tried with _wagon-ssh_ and _wagon-ssh-external_ extensions.

With _wagon-ssh_:

{code:xml|title=settings.xml|borderStyle=solid}
        <server>
            <id>ssh-server</id>
            <username>sshuser</username>
            <password>sshpassword</password>
            <configuration>
                <knownHostsProvider
                    implementation="org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.NullKnownHostProvider">
                    <hostKeyChecking>no</hostKeyChecking>
                </knownHostsProvider>
            </configuration>
        </server>
{code}

{code:xml|title=pom.xml|borderStyle=solid}
    <build>
        <extensions>
            <extension>
                <groupId>org.apache.maven.wagon</groupId>
                <artifactId>wagon-ssh</artifactId>
                <version>2.10</version>
            </extension>
        </extensions>
...
                <plugins>
                    <plugin>
                        <groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
                        <artifactId>wagon-maven-plugin</artifactId>
                        <version>1.0</version>
                        <executions>
                            <execution>
                                <id>upload-javadoc</id>
                                <phase>install</phase>
                                <goals>
                                    <goal>upload</goal>
                                </goals>
                                <configuration>
                                    <fromDir>${basedir}/target</fromDir>
                                    <includes>
                                        ${project.artifactId}*
                                    </includes>
                                    <excludes>pom.xml</excludes>
                                    <url>scp://192.168.3.174</url>
                                    <toDir>/opt/doc</toDir>
                                    <serverId>ssh-server</serverId>
                                </configuration>
                            </execution>
                        </executions>
                    </plugin>
                </plugins>
    </build>
{code}

*knownHostsProvider* is not passed to _wagon-ssh_.  It's always *null*.

With _wagon-ssh-external_:

{code:xml|title=settings.xml|borderStyle=solid}
        <server>
            <id>ssh-server</id>
            <username>sshuser</username>
            <password>sshpassword</password>
            <configuration>
                <sshArgs>-o 'StrictHostKeyChecking=no' -o 'UserKnownHostsFile=/dev/null'
</sshArgs>
            </configuration>
        </server>
{code}

{code:xml|title=pom.xml|borderStyle=solid}
    <build>
        <extensions>
            <extension>
                <groupId>org.apache.maven.wagon</groupId>
                <artifactId>wagon-ssh-external</artifactId>
                <version>2.10</version>
            </extension>
        </extensions>
...
                <plugins>
                    <plugin>
                        <groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
                        <artifactId>wagon-maven-plugin</artifactId>
                        <version>1.0</version>
                        <executions>
                            <execution>
                                <id>upload-javadoc</id>
                                <phase>install</phase>
                                <goals>
                                    <goal>upload</goal>
                                </goals>
                                <configuration>
                                    <fromDir>${basedir}/target</fromDir>
                                    <includes>
                                        ${project.artifactId}*
                                    </includes>
                                    <excludes>pom.xml</excludes>
                                    <url>scpexe://192.168.3.174</url>
                                    <toDir>/opt/doc</toDir>
                                    <serverId>ssh-server</serverId>
                                </configuration>
                            </execution>
                        </executions>
                    </plugin>
                </plugins>
    </build>
{code}

*sshArgs* is not passed to _wagon-ssh-external_.  It's always *null*.




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message