maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hemanth (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (SUREFIRE-1245) Unable to run testNG tests using maven surefire plugin
Date Sun, 08 May 2016 21:29:12 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/SUREFIRE-1245?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15275748#comment-15275748
] 

Hemanth commented on SUREFIRE-1245:
-----------------------------------

If you see my pom I am using the latest version of surefire. This is
happening only in mac.. I ran the same code in Windows and it is working
fine. In mac if all my @Test are in one class only then it will work. If it
is in a different class then it stops execution after a while providing
unreachable browser exception.
If I use failsafe plugin it is working fine.
Again this is happening only in mac. Surefire is working fine in windows.

https://issues.apache.org/jira/browse/SUREFIRE-1245?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15275687#comment-15275687
]
influence of Selenium, etc.
fine but suddenly stops working and gives me unreachable browser exception.
The same tests finishes off its execution using failsafe plugin like a
charm, but my reporting tool is kind of dependent on the surefire plugin.
Running it by testng.xml(Right clicking and clicking on run as testng suite
is working fine as well). If there is any mistake that I have done in the
pom.xml please help me out as well. Please look into this issue.
http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
 -javaagent:${settings.localRepository}/org/aspectj/aspectjweaver/${aspectj.version}/aspectjweaver-${aspectj.version}.jar
 <webAppSourceDirectory>${project.build.directory}/site/allure-maven-plugin</webAppSourceDirectory>


> Unable to run testNG tests using maven surefire plugin
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: SUREFIRE-1245
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/SUREFIRE-1245
>             Project: Maven Surefire
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Hemanth
>            Priority: Blocker
>
> I am having testng.xml with around 8 classes. The suite will be running fine but suddenly
stops working and gives me unreachable browser exception. The same tests finishes off its
execution using failsafe plugin like a charm, but my reporting tool is kind of dependent on
the surefire plugin. Running it by testng.xml(Right clicking and clicking on run as testng
suite is working fine as well). If there is any mistake that I have done in the pom.xml please
help me out as well. Please look into this issue.
> Here is a testng.xml
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <!DOCTYPE suite SYSTEM "http://testng.org/testng-1.0.dtd">
> <suite name="EtnaTestSuite">
>  <listeners>
>         <listener class-name="org.etna.maincontroller.MainController"/>
>         <listener class-name="org.etna.utils.ReportGenerator"/>
>     </listeners>
>   <test name="EtnaTestAutomation">
>     <classes>
>     <class name="org.etna.modules.ShopByModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.APAModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.ProductListModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.LoginModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.MyCartModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.CategoryModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.ProductDetailsModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.SearchModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.HomePageModuleTest"/>
>    </classes> 
>   </test> <!-- Test -->
> </suite> <!-- Suite -->
>  <!--  -->
> Here is my pom.xml
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
>          xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>          xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
>     <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
>     
>     <groupId>ETNA</groupId>
>     <artifactId>inhouse.NewStandardEcommerceTemplate</artifactId>
>     <version>1.0-SNAPSHOT</version>
>     <properties>
>     	<compiler.version>1.8</compiler.version>
>         <allure.version>1.5.0.RC2</allure.version>
>         <aspectj.version>1.8.5</aspectj.version>
>         <version.selenium>2.53.0</version.selenium>
>          <version.slf4j>1.7.7</version.slf4j>
>     </properties>
>     <name>ETNA</name>
>     <description>New standard ecommerce template</description>
>     <dependencies>
> 	 <dependency>
>     <groupId>com.fasterxml.jackson.core</groupId>
>     <artifactId>jackson-databind</artifactId>
>     <version>2.7.0</version>
>   </dependency>
>     
>     <dependency>
> 	<groupId>com.pojosontheweb</groupId>
> 	<artifactId>monte-repack</artifactId>
> 	<version>1.0</version>
> 	</dependency>
>     <dependency>
>   <groupId>org.testng</groupId>
>   <artifactId>testng</artifactId>
>   <version>6.9.10</version>
>   <scope>test</scope>
> </dependency>
>     
>     
>     <dependency>
> 	<groupId>com.jayway.restassured</groupId>
> 	<artifactId>rest-assured</artifactId>
> 	<version>2.9.0</version>
> 	</dependency>
>     <dependency>
>         <groupId>org.seleniumhq.selenium</groupId>
>         <artifactId>selenium-firefox-driver</artifactId>
>         <version>${version.selenium}</version>
>     </dependency>
>     
>  <!-- custom excelread library using apachePOI -->   
>     <dependency>
> 	<groupId>org.apache.poi</groupId>
> 	<artifactId>poi</artifactId>
> 	<version>3.13</version>
> </dependency>
>     
>     <dependency>
>     <groupId>org.apache.poi</groupId>
>     <artifactId>poi-ooxml</artifactId>
>     <version>3.13</version>
> </dependency>
> <dependency>
> 	<groupId>org.apache.poi</groupId>
> 	<artifactId>poi-ooxml-schemas</artifactId>
> 	<version>3.13</version>
> </dependency>
> <!-- zipturnaround -->
> 	<dependency>
> 	<groupId>org.zeroturnaround</groupId>
> 	<artifactId>zt-zip</artifactId>
> 	<version>1.7</version>
> 	</dependency>
>  <!-- java mail -->
>     <dependency>
> 	<groupId>javax.mail</groupId>
> 	<artifactId>mail</artifactId>
> 	<version>1.4.7</version>
> </dependency>
>             
>         <!-- Selenium and Drivers -->
>         <dependency>
>             <groupId>org.seleniumhq.selenium</groupId>
>             <artifactId>selenium-java</artifactId>
>             <version>${version.selenium}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
> 	<groupId>org.seleniumhq.selenium</groupId>
> 	<artifactId>selenium-server</artifactId>
> 	<version>${version.selenium}</version>
> </dependency>
>         
>         
>         <dependency>
>             <groupId>ru.yandex.qatools.allure</groupId>
>             <artifactId>allure-testng-adaptor</artifactId>
>             <version>${allure.version}</version>
>             <exclusions>
>                 <exclusion>
>                     <groupId>junit</groupId>
>                     <artifactId>junit</artifactId>
>                 </exclusion>
>             </exclusions>
>         </dependency>
>  
>         <dependency>
>             <groupId>org.hamcrest</groupId>
>             <artifactId>hamcrest-all</artifactId>
>             <version>1.3</version>
>         </dependency>
>         
>          <dependency>
> 	<groupId>com.google.code.gson</groupId>
> 	<artifactId>gson</artifactId>
> 	<version>2.3.1</version>
> 	</dependency>
> 	
> 	 <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>slf4j-api</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>slf4j-log4j12</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>jul-to-slf4j</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>jcl-over-slf4j</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>     </dependencies>
>     <build>
>         <plugins>
>         	
>         	<plugin>
>                 <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>                 <artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
>                 <version>3.1</version>
>                 <configuration>
>                     <source>${compiler.version}</source>
>                     <target>${compiler.version}</target>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>             	
>             <plugin>
>                 <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>                 <artifactId>maven-surefire-plugin</artifactId>
>                 <version>2.19.1</version>
>                 <configuration>
>                   <suiteXmlFiles>
>            		 <suiteXmlFile>testng.xml</suiteXmlFile>
>          		 </suiteXmlFiles>
>                     <argLine>
>                         -javaagent:${settings.localRepository}/org/aspectj/aspectjweaver/${aspectj.version}/aspectjweaver-${aspectj.version}.jar
>                     </argLine>
>                 </configuration>
>                 <dependencies>
>                     <dependency>
>                         <groupId>org.aspectj</groupId>
>                         <artifactId>aspectjweaver</artifactId>
>                         <version>${aspectj.version}</version>
>                     </dependency>
>                 </dependencies>
>             </plugin>
>             <!--Needed only to show reports locally. Run jetty:run and
>             open localhost:8080 to show the report-->
>             <plugin>
>                 <groupId>org.eclipse.jetty</groupId>
>                 <artifactId>jetty-maven-plugin</artifactId>
>                 <version>9.2.10.v20150310</version>
>                 <configuration>
>                     <webAppSourceDirectory>${project.build.directory}/site/allure-maven-plugin</webAppSourceDirectory>
>                     <stopKey>stop</stopKey>
>                     <stopPort>1234</stopPort>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>         </plugins>
>     </build>
>     <reporting>
>         <excludeDefaults>true</excludeDefaults>
>         <plugins>
>             <plugin>
>                 <groupId>ru.yandex.qatools.allure</groupId>
>                 <artifactId>allure-maven-plugin</artifactId>
>                 <version>2.5</version>
>                   <configuration>
>                     <reportVersion>${allure.version}</reportVersion>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>         </plugins>
>     </reporting>
> </project>



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message