maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stuart McCulloch (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (WAGON-469) wagon-http does not enable Expect-Continue by default
Date Fri, 09 Dec 2016 23:02:58 GMT
Stuart McCulloch created WAGON-469:
--------------------------------------

             Summary: wagon-http does not enable Expect-Continue by default
                 Key: WAGON-469
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/WAGON-469
             Project: Maven Wagon
          Issue Type: Bug
          Components: wagon-http
    Affects Versions: 2.10
            Reporter: Stuart McCulloch


According to http://maven.apache.org/guides/mini/guide-http-settings.html#The_Basics PUT requests
made with the HTTP wagon will enable Expect-Continue support by default.

However testing shows that when no {{<httpConfiguration>}} is provided in settings.xml
Expect-Continue support is not enabled by wagon-http for PUT requests.

Similarly, when an empty {{<httpConfiguration>}} section is provided in settings.xml,
Expect-Continue support is not enabled by wagon-http for PUT requests.

Only when a {{<httpConfiguration>}} section like:
{code:xml}
<put>
  <params>
    <property>
      <name>http.protocol.expect-continue</name>
      <value>%b,true</value>
    </property>
  </params>
</put>
{code}
is provided in settings.xml is Expect-Continue support enabled.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message