maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ASF GitHub Bot (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (WAGON-469) wagon-http does not enable Expect-Continue by default
Date Sat, 10 Dec 2016 00:18:58 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/WAGON-469?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15736781#comment-15736781
] 

ASF GitHub Bot commented on WAGON-469:
--------------------------------------

Github user michael-o commented on the issue:

    https://github.com/apache/maven-wagon/pull/31
  
    Looks very good. Please squash and I will merge it.


> wagon-http does not enable Expect-Continue by default
> -----------------------------------------------------
>
>                 Key: WAGON-469
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/WAGON-469
>             Project: Maven Wagon
>          Issue Type: Bug
>          Components: wagon-http
>    Affects Versions: 2.10
>            Reporter: Stuart McCulloch
>
> According to http://maven.apache.org/guides/mini/guide-http-settings.html#The_Basics
PUT requests made with the HTTP wagon will enable Expect-Continue support by default.
> However testing shows that when no {{<httpConfiguration>}} is provided in settings.xml
Expect-Continue support is not enabled by wagon-http for PUT requests.
> Similarly, when an empty {{<httpConfiguration>}} section is provided in settings.xml,
Expect-Continue support is not enabled by wagon-http for PUT requests.
> Only when a {{<httpConfiguration>}} section like:
> {code:xml}
> <put>
>   <params>
>     <property>
>       <name>http.protocol.expect-continue</name>
>       <value>%b,true</value>
>     </property>
>   </params>
> </put>
> {code}
> is provided in settings.xml is Expect-Continue support enabled.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message