maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Akira Ajisaka (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (MSITE-812) Missing '/' in log when deploying documentation by site:stage
Date Wed, 18 Apr 2018 06:49:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MSITE-812?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16441986#comment-16441986
] 

Akira Ajisaka commented on MSITE-812:
-------------------------------------

Hi [~hboutemy], would you review this pull request?

> Missing '/' in log when deploying documentation by site:stage
> -------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MSITE-812
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MSITE-812
>             Project: Maven Site Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: site:stage(-deploy)
>    Affects Versions: 3.7
>            Reporter: Akira Ajisaka
>            Priority: Major
>
> When running {{mvn site:stage -DstagingDirectory=/Users/ajisaka/YARN-7736}} 
> {noformat}
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building Apache Hadoop Project POM 3.2.0-SNAPSHOT
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] 
> [INFO] --- maven-site-plugin:3.7:stage (default-cli) @ hadoop-project ---
> [INFO] Using this base directory for staging: /Users/ajisaka/YARN-7736
> [INFO] Pushing /Users/ajisaka/git/hadoop/hadoop-project/target/site
> [INFO]    >>> to file:///Users/ajisaka/YARN-7736hadoop-project
> {noformat}
> '/' is missing between YARN-7736 and hadoop-project.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message