maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Karl Heinz Marbaise (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (MNG-6610) pomless builds fail on jenkins with windows agents
Date Mon, 27 May 2019 19:39:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-6610?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16849139#comment-16849139
] 

Karl Heinz Marbaise edited comment on MNG-6610 at 5/27/19 7:38 PM:
-------------------------------------------------------------------

The first thing is that you should offer a full log file of the issue which occurs...furthermore
what I don't understand is why you try to checkout a subdirectory and starting not from root
file cause there is a correct pom file which contains the necessary modules entries ? 


was (Author: khmarbaise):
The first thing is that you should offer a full log file of the issue which occurs...furthermore
what I don't understand is why you try to checkout a subdirectory and starting from root file
cause there is a correct pom file which contains the necessary modules entries ? 

> pomless builds fail on jenkins with windows agents
> --------------------------------------------------
>
>                 Key: MNG-6610
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-6610
>             Project: Maven
>          Issue Type: Bug
>          Components: General
>            Reporter: Benjamin
>            Priority: Major
>
> We tried to setup a pomless build job on our jenkins server. With maven 3.6.0 we were
not able to build it successfully. We could reproduce this issue with the Example project
from here.
> [https://github.com/vogellacompany/tycho-example]
> On Windows Agents you the only maven version which is ok is 3.3.9. If you check out to
a subdirectory and call mvn -f subdir/pom.xml... . No version is working. Building on a ubuntu
agent or our ubuntu master any version and pom.xml in root or subfolder is ok.
>  
> I created already an issue at jenkins.io [https://issues.jenkins-ci.org/browse/JENKINS-56579]



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message