mina-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Niklas Therning <nik...@trillian.se>
Subject Re: How to get SumUp example working using UDP?
Date Tue, 10 Oct 2006 10:23:41 GMT
Try replacing https with http in the Subversion URL. I have a vague 
memory of running into this problem myself a long time ago.

HTH
/Niklas

Jeroen Brattinga wrote:
> I'm having troubles to get the snapshot from the repository (using 
> Eclipse).
> I keep getting messages that tell me to 'visit people.apache.org to log in
> to your apache account'. But people.apache.org doesn't let me create (or 
> log
> in to) in account.
> 
> In short: what user/pass do I need to gain access to the repository. I can
> get to it using a browser, but building from there would be very 
> cumbersome.
> 
> 
> Some more information: when I test the 1.0.0 SumUp example on my system at
> work (that has the same Windows XP SP2 environment) with UDP, it waits
> indefinitely on the future.join() call in the Client class. It doesn't do
> that on my system at home...
> 
> I will look into this further tonight (in about 8 hours).
> 
> Kind regards,
> 
> 
> Jeroen Brattinga
> 
> 
> 2006/10/10, Trustin Lee <trustin@gmail.com>:
>>
>> What version of MINA are you using?  If you are using 0.8.x, please
>> upgrade
>> to 1.0.1-SNAPSHOT.  You can build it from our source code repository:
>>
>> https://svn.apache.org/repos/asf/directory/branches/mina/1.0/
>>
>> Trustin
>>
>> On 10/9/06, Jeroen Brattinga <jeroen.brattinga@gmail.com> wrote:
>> >
>> > My exact environment is Windows XP SP2 (including latest patches), Java
>> > 1.5_08, Eclipse 3.2
>> >
>> > In my first tests with the SumUp example I forgot that the 
>> sessionOpened
>> > event doesn't fire for UDP sockets. After moving the AddMessage write
>> loop I
>> > stil get no result on the client. I also get some NullPointerExceptions
>> on
>> > the Server. But in my own application (that only uses the client 
>> side of
>> the
>> > SumUp example) I see the exact same behaviour: messages are sent
>> > succesfully, but answers are never recieved.
>> >
>> > See the enclosed output for TCP and UDP runs.
>> >
>> > TIA,
>> >
>> > Jeroen
>> >
>> >
>> > 2006/10/9, Trustin Lee <trustin@gmail.com>:
>> > >
>> > > Hi Jeroen,
>> > >
>> > > I replaced Socket to Datagram in Client and Server classes and tested
>> in
>> > > Ubuntu Linux 6.06.  The server and client exchanged data correctly
>> > > although
>> > > I found a bug:
>> > >
>> > > http://issues.apache.org/jira/browse/DIRMINA-283
>> > >
>> > > Let me know your exact environment if you are still experiencing this
>> > > issue.
>> > >
>> > > HTH,
>> > > Trustin
>> > > --
>> > > what we call human nature is actually human habit
>> > > --
>> > > http://gleamynode.net/
>> > > --
>> > > PGP key fingerprints:
>> > > * E167 E6AF E73A CBCE EE41  4A29 544D DE48 FE95 4E7E
>> > > * B693 628E 6047 4F8F CFA4  455E 1C62 A7DC 0255 ECA6
>> > >
>> > >
>> >
>> >
>> > --
>> > Jeroen Brattinga
>> >
>>
>>
>>
>> -- 
>> what we call human nature is actually human habit
>> -- 
>> http://gleamynode.net/
>> -- 
>> PGP key fingerprints:
>> * E167 E6AF E73A CBCE EE41  4A29 544D DE48 FE95 4E7E
>> * B693 628E 6047 4F8F CFA4  455E 1C62 A7DC 0255 ECA6
>>
>>
> 
> 


Mime
View raw message