mina-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gaston Dombiak" <gas...@jivesoftware.com>
Subject RE: SSL Client does not send any data
Date Mon, 04 Jun 2007 18:18:31 GMT
Yep, the issue is still "alive and kicking". :) Unfortunately, we are
only seeing it in some production environments (of some users using
Openfire) and still haven't found a way to reproduce it. I modified MINA
1.1 to System.out.print in the following places and nothing was printed:

1. SocketIOProcessor#doFlush() when key is null
2. SocketIOProcessor#doFlush() when key is invalid

Since nothing was printed and things were still queuing up then we can
say that the problem is not in those places. Being optimistic....it is
good to have less uncertainty although we are still uncertain of what is
going on. :D

Thanks,

  -- Gato
 
-----Original Message-----
From: Trustin Lee [mailto:trustin@gmail.com] 
Sent: Monday, June 04, 2007 1:24 AM
To: dev@mina.apache.org
Subject: Re: SSL Client does not send any data

On 5/24/07, seven <horia.muntean@gmail.com> wrote:
>
>
> Gaston Dombiak wrote:
> >
> > Hey,
> >
> > I'm using MINA 1.1 and tracking a problem where byte buffers stay in
the
> > outgoing queue and are never flushed. So far the problem is hiding
from
> > me. :( Not sure if that is also your case.
> >
> > Any ideas on this issue?
> >
> > Thanks,
> >
> >   -- Gato
> >
>
> Not sure either. My problem appears only when using SSL FIlter.
> If you can prepare a short test case I can run it on my machine to
confirm
> it at least.

Still suffering from this issue?  It would be really nice if I can
reproduce it by myself.

Trustin
-- 
what we call human nature is actually human habit
--
http://gleamynode.net/
--
PGP Key ID: 0x0255ECA6

Mime
View raw message