mina-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gaston Dombiak" <gas...@jivesoftware.com>
Subject RE: SSL Client does not send any data
Date Tue, 05 Jun 2007 04:17:13 GMT
Hey Trustin,

I will give it a try and let you know. I don't have MINA code at hand
now but my impression was that the problem is that (one or more?)
sessions have byte buffers pending to be flushed and for some reason
they remain there forverver. IIRC, that queue of things to send is
filled after the chain of filters has been applied so I don't see how a
fix in SSLFilter can do it. Anyway, I will give it a try. :)

Thanks,

  -- Gato

-----Original Message-----
From: Trustin Lee [mailto:trustin@gmail.com] 
Sent: Monday, June 04, 2007 8:16 PM
To: dev@mina.apache.org
Cc: Horia Muntean
Subject: Re: SSL Client does not send any data

I'm not 100% sure that I fixed this issue, but I found a small
visibility issue in SSLFilter.  Please try the following snapshot to
test if my fix resolves the problem.

http://tinyurl.com/29u77b

HTH,
Trustin

On 6/5/07, Gaston Dombiak <gaston@jivesoftware.com> wrote:
> Yep, the issue is still "alive and kicking". :) Unfortunately, we are
> only seeing it in some production environments (of some users using
> Openfire) and still haven't found a way to reproduce it. I modified
MINA
> 1.1 to System.out.print in the following places and nothing was
printed:
>
> 1. SocketIOProcessor#doFlush() when key is null
> 2. SocketIOProcessor#doFlush() when key is invalid
>
> Since nothing was printed and things were still queuing up then we can
> say that the problem is not in those places. Being optimistic....it is
> good to have less uncertainty although we are still uncertain of what
is
> going on. :D
-- 
what we call human nature is actually human habit
--
http://gleamynode.net/
--
PGP Key ID: 0x0255ECA6

Mime
View raw message