nifi-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aldrin Piri <aldrinp...@gmail.com>
Subject Re: POM dependency failures
Date Fri, 04 Sep 2015 18:46:28 GMT
Rick,

Did you do a build (mvn install) of the 0.3.0 repository on the same
machine you are doing this development on?  We do not, as a project,
publish any snapshots and this would explain the issues in not being able
to locate the associate poms.

On Fri, Sep 4, 2015 at 1:39 PM, Rick Braddy <rbraddy@softnas.com> wrote:

> Hi,
>
> Does anyone know why these dependencies would suddenly start failing or
> how to go about resolving?
>
> [WARNING] The POM for org.apache.nifi:nifi-api:jar:0.3.0-SNAPSHOT is
> missing, no dependency information available
> [WARNING] The POM for
> org.apache.nifi:nifi-processor-utils:jar:0.3.0-SNAPSHOT is missing, no
> dependency information available
> [WARNING] The POM for org.apache.nifi:nifi-mock:jar:0.3.0-SNAPSHOT is
> missing, no dependency information available
>
> These errors occur during Maven build in a separate NAR bundle project
> created using Bryan's Customer Processor post here<
> http://bryanbende.com/development/2015/02/04/custom-processors-for-apache-nifi/>
> for developing custom processors.
>
> This Maven project had been building okay yesterday and just suddenly
> stopped working today (and I don't believe I changed any POM files)...
>
> Thanks
> Rick
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message