nifi-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Petronic <markpetro...@gmail.com>
Subject Nifi startup error after I install my first custom processor
Date Fri, 20 Nov 2015 00:53:48 GMT
Well, I finally built my first processor. Was a nice experience. Nice APIs!
This was my first work with Maven and Nifi so, if things look
wrong/strange, please go easy on me. :) The issue is when I copy the NAR
file in the lib directory and restart Nifi, it does not start up. I tried
removing the work directory for a clean start, no joy. If I remove my NAR,
works fine. Wondering if one of you experts would not mind helping me over
this hump because I have no clue what is happening based on the error
message in the log. Seems like some other processor, DetectDuplicate, is
failing to startup when mine is in there?? I pasted the startup log traces
here: http://pastebin.com/raw.php?i=UzraAE53. My processor code is here:
https://bitbucket.org/mpetronic/nificustomprocessors. I would be very
grateful for any guidance. It seems like a pretty simple processor so I was
surprised this happened. The code is commented so hope that helps you
easily understand what is going on there. Oh, I started from this very
helpful post (thanks Bryan):
http://bryanbende.com/development/2015/02/04/custom-processors-for-apache-nifi/.
I am running a build of Nifi from the GitHub mirror,
commit 90f6830003b76204e25dec9fafec2488c8bda550.

Thanks,
Mark

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message