nifi-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Edgardo Vega <edgardo.v...@gmail.com>
Subject Re: Clustered Site-toSite
Date Tue, 24 Nov 2015 18:38:34 GMT
Yeah the S2S port is set on all node.

What should the host be set to on each machine? I first set it to the NCM
ip on each machine in the cluster. Then I set the host to be the ip of each
individual machine without luck.

The S2S port is open to the internet for the entire cluster for those ports.

On Tue, Nov 24, 2015 at 1:35 PM, Matthew Clarke <matt.clarke.138@gmail.com>
wrote:

> Did you configure the S2S port on all the Nodes in the cluster you are
> trying to S2S to?
>
> In addition to setting the port on those Nodes, you should also set the S2S
> hostname.  The hostname entered should be resolvable and reachable by the
> systems trying to S2S to that cluster.
>
> Thanks,
> Matt
>
> On Tue, Nov 24, 2015 at 1:29 PM, Edgardo Vega <edgardo.vega@gmail.com>
> wrote:
>
> > Trying to get site to site working from one cluster to another. It works
> is
> > the connection goes from cluster to single node but not clusted to
> > clustered.
> >
> > I was looking at jira and saw this ticket
> > https://issues.apache.org/jira/browse/NIFI-872.
> >
> > Is this saying I am out of luck or is there some special config that I
> must
> > do to make this work?
> >
> >
> >
> >
> > --
> > Cheers,
> >
> > Edgardo
> >
>



-- 
Cheers,

Edgardo

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message