nifi-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sivaprasanna <sivaprasanna...@gmail.com>
Subject Re: onPropertyModified doesn't seem to work
Date Tue, 20 Mar 2018 17:00:42 GMT
Thank you, Mark. That helped.

On Mon, Mar 19, 2018 at 10:44 PM, Mark Payne <markap14@hotmail.com> wrote:

> Sivaprasanna,
>
> What package is your processor class in? By default, the logging for the
> org.apache.nifi.processors package is set to WARN. I am wondering if you
> are
> simply not seeing the logging because of your logback configuration. I
> would recommend
> you instead add a breakpoint and attach to your running nifi instance.
>
> Thanks
> -Mark
>
>
>
> > On Mar 19, 2018, at 1:03 PM, Sivaprasanna <sivaprasanna246@gmail.com>
> wrote:
> >
> > Hi everyone,
> >
> > I'm facing problem getting onPropertyModified() working. Just to test it
> > and troubleshoot further, I created a custom processor, the usual
> > MyProcessor sample processor. I then added the following:
> >
> > @Override
> > public void onPropertyModified(PropertyDescriptor descriptor, final
> > String oldValue, final String newValue) {
> >    LOG.info("Property modified for processor " + this.getIdentifier());
> >    super.onPropertyModified(descriptor, oldValue, newValue);
> > }
> >
> > And modified onTrigger to generate a string and write it as an output
> > flowfile. The processor seems to work. However, when I modify the value
> for
> > the property and restart it, I expect the above log statement to be
> > generated, but it is not. Any help is appreciated. Thanks.
> >
> > -
> > Sivaprasanna
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message